Mäntsälän kunta

Luokanopettaja (2)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 15.03.2024, 12:00
  • Haku päättyy 02.04.2024, 12:00
  • 02.04.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja (2)

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin kahta luokanopettajaa  (402029 ja 402009)  toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin 1.8.2024 alkaen.   Virkojen ensisijainen sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Hyökännummen koulu. 

Haemme Hyökännummen kouluun vastuullisia ja sitoutuneita luokanopettajia, joilla on monipuolista osaamista eri oppiaineissa, etenkin taito- ja taideaineissa. Lisäksi toivomme hakijoilta joustavuutta sekä intoa kehittää oppimisen tukemiseen liittyviä ratkaisuja. Hakijoilta toivotaan myös vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luemme kiinnostuksen oppilaan tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. 

Hyökännummen koulu on Etelä-Mäntsälässä sijaitseva uudehko, vuonna 2018 käyttöönotettu koulu, jossa on monipuoliset ja joustavat tilat. Tutustu Mäntsälän kouluihin

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan. 

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002).

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 2.4.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Haastattelut järjestetään Hyökännummen koululla viikkojen 14-15  aikana.  Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Hanna Oresmaa, puh. 040 314 5348 tai sp. hanna.oresmaa@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi