Enia Oy

Huippumyyjä Elisalle

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 02.08.2022, 11:03
  • Suljettu 16.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Huippumyyjä Elisalle

Etsimme Elisan tytäryhtiölle Enialle nykyisiä tai tulevia huippumyyjiä! 

Meillä pääset myymään Suomen parhaita operaattorituotteita joilla onnistut! Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja arkea helpottavia tuotteita ja palveluita. Meillä et jää yhden tuotteen varaan vaan tarjoamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut lukuisista tuotteistamme kuten: nettiyhteyksissä, puhelinliittymissä, viihtymisen ratkaisuissa tai vaikkapa tarjoten markkinoiden uusimpia laitteita mm. Applelta, Samsungilta!

Tarjoamme sinulle:

  • Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle ja joilla turvaat taloutesi (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä).

  • Mukavat toimitilamme keskustan tuntumassa, aivan parhaiden kulkuyhteyksien vierellä. Eikä lounasravintoloista ole pulaa!

  • Vakituisen työsuhteen, 32,5h – 36,5h/vk ja ison talon edut.

Maksamme siis ICT-alan TES:sin mukaisen tuntipalkan 11,63€/h päälle tuntuvia bonuksia, joihin juuri sinä itse pääset vaikuttamaan, sillä meillä ei ole palkkakattoa – kaikki on sinusta kiinni!

Meillä myyjien keskiarvopalkka on n. 20€/h. Tämä ei tarkoita suinkaan sitä, että palkkasi jäisi tähän, nimittäin parhaimmat myyjämme ansaitsevat jopa tuplasti yli tuon! 

Meillä kulttuuriin kuuluu vahvasti toistemme kannustaminen ja hyvä yhteishenki. Juuri tämä onkin tutkitusti monen työntekijämme arjessa se juttu joka nostaa hymyn huulille!

Saat tukea työhösi esihenkilöltäsi ja innokkailta kollegoiltasi. Me haluamme yhdessä valmentaa sinua kehittymään myyjänä ja juuri sinulle sopivimmat tavat onnistua työssäsi.

Mitä toivomme sinulta:

Sinulle on luontaista kommunikoida asiakkaiden kanssa puhelimitse. Tiedät, että myyntityössä oma halukkuus ja aktiivisuus sekä päättäväinen ote työhön on tärkeää. Tavoitteet motivoivat sinua ja saavat sinut jopa ylittämään itsesi. 

Haluatko haastaa itseäsi, oppia uutta ja kehittyä paremmaksi myyjäksi?

Hae siis jo tänään mukaan huippu myyntitiimiimme! 

Saat yhteyttä arkisin 10-17: Marcus Lammi (050 512 8104)

Voit käydä tutustumassa enialaisiin alla olevista linkeistä:

  http://enia.fi/tutustu-tiimiin/

 https://www.youtube.com/watch?v=ITxR__2yiuY

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana.

Osaamisalue: