Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vallinojan päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.03.2024, 12:00
  • Suljettu 02.04.2024, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Vallinojan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vallinojan päiväkoti

Variskuja 2, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.04.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tervetuloa Vallinojan päiväkotiin!

Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on positiivinen ilmapiiri ja lasten sekä aikuisten hyvinvointi. Olemme Provaka-päiväkoti ja vahvistamme lasten itseluottamusta ja autamme heitä löytämään omat vahvuutensa. Liittymällä joukkoomme pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään yhdessä, eikä ketään jätetä yksinOlemme ketterä ja joustava työyhteisö, jossa opettajien sak-aikaa mahdollistetaan yksilöllisin ja joustavin keinoin. Myös yhteiselle suunnittelulle järjestämme aikaa aina, kun siihen on tarvetta. 

Etsimme sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa 2-4 vuotiaiden lasten ryhmään. Tarjoamme sinulle paikan ammattitaitoisesta ja reilusta työyhteisöstä, jossa arvostetaan turvallista ilmapiiriä. Talossamme on laaja-alainen erityisopettaja tukemassa kasvattajien työtä.

Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää ja lähes kaikissa ryhmissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Meille on tärkeää jokaisen lapsen yksilöllinen kohtaaminen, lasta kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Lasten vahvuuksien tunnistaminen ja oppimiseen kannustaminen ovat työssämme tärkeitä. Talomme toimintatapoihin kuuluu, että kaikki aikuiset ovat kaikkia lapsia varten. Työyhteisössämme on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri, jossa kaikilla on hyvä olla.

Päiväkotimme tilat ovat monipuoliset ja hiljattain peruskorjatut. Meiltä löytyy iso liikuntasali, kiipeilyseinä ja paljon jakotiloja. Sisätilojen lisäksi päiväkotiamme ympäröi hyvin monipuoliset metsä- ja retkikohteet. Retkeilemme luonnossa lasten kanssa viikoittain. Kestävä kehitys ja ympäristökasvatus ovat meille tärkeitä arvoja. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaan työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Takkinen, Hanna

0407036844

hanna.takkinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: