EPV Energia Oy

Kirjanpitäjä

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 07.08.2022, 0:00
  • Suljettu 21.08.2022, 23:59

Kirjanpitäjä

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä?

 

Haemme parhaillaan EPV Energialle

KIRJANPITÄJÄÄ

 

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien konserniyritysten parissa, yhdessä muun taloushallintotiimimme kanssa. Hoidat konserniyritystemme taloushallintoa itsenäisesti kirjanpidosta tilinpäätöksiin, saaden avuksi kaiken tarvitsemasi tuen. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä viranomaisraportointia.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksien teosta. Tehtävään haemme tarkkaa, motivoitunutta, oma-aloitteista ja positiivista tiimipelaajaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on syvällisempää osaamista käyttöomaisuuskirjanpidosta ja/tai IFRS:stä.

Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa viimeistään 21.8.2022 oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa EPV Energian rahoituspäällikkö Jan-Krister Tekoniemi puh. 010 505 5041.

ww.epv.fi

Osaamisalue:

EPV Energia Oy

EPV Energia Oy on kotimainen energiayhtiö, joka tuottaa ja hankkii noin 5 % kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Yhtiö tuottaa ja hankkii sähköä ja lämpöä osakkailleen, kotimaisille energiayhtiöille. EPV on myös yksi merkittävimmistä sähkönsiirtäjistä Suomessa. EPV Energialla on jo 70 vuoden kokemus vastuullisesta energiantuotannosta. Panostamme määrätietoisesti päästöttömään, toimintavarmaan energiantuotantoon. Tavoitteenamme on hiilineutraali sähköntuotanto vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2021 päästöttömien osuus EPV Energian sähköntuotannosta oli jo 84,2 prosenttia. Vuonna 2021 EPV Energian liikevaihto oli 440 miljoonaa euroa, ja vuoden lopulla henkilöstömäärä oli 118.