Lähihoitaja, Hoivakoti Viljaska


Hei lähihoitaja! Etsimme sinua täydentämään ammattitaitoista tiimiämme. Ole meihin yhteydessä ja tule tutustumaan yksikköömme, mahdollisesti löydät meidän luoltamme pitkäaikaisen työpaikan itsellesi!

Minkälaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän meistä. Hoivakoti Viljaska on 74 –paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautinen hoivakoti, jossa on neljä ryhmäkotia Atsalea, Begonia, Crocus ja Daalia. Helposti lähestyttävä ja kannustava esihenkilösi kuuntelee toiveitasi ja tukee jaksamistasi. Meillä jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta, lääkehuoltoon osallistumisesta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta sekä omahoitajuudesta. Lisäksi toteutat asukkaille viriketoimintaa ja ulkoilua. 

  • Työ on 2- tai 3-vuorotyötä toiveesi mukaisesti
  • Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi
  • Tehtävä on vakituinen. 

Miksi meille töihin?

Kokosimme tähän muutaman pointin, joiden vuoksi työskentely meillä on mielekästä:

  • Huomioimme toiveesi ja elämäntilanteesi työvuorosuunnittelussa
  • Kannustamme sinua kertomaan toiveistasi ammatilliselle kehittymiselle – Esperillä on hyvät koulutustarjonnat (esim. tällä hetkellä meillä on meneillään validaatio- ja saattohoitokoulutukset)
  • Vakituisena työntekijänä saat hyödyntää Mehiläisen työterveyspalveluita, Edenredin virike-etua sekä Cityshopparin vaihtelevia etuja, olet oikeutettu yksilö- ja työyhteisötason palkitsemiskäytäntöihin ja pääset osallistumaan koulutusten lisäksi oman yksikkösi työhyvinvointitapahtumiin ja kehittämiseen
  • Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä olet meillä joka päivä tärkeä henkilö – asukkaille, omaisille, työkavereillesi, esihenkilölle ja muille sidosryhmille.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilainmukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olisit kiinnostunut meillä työskentelystä – haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti oheisen hakupainikkeen kautta (31.1. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Ilona Lietzen, puh. 046-9214469 (arkisin klo 9-15), ilona.lietzen@esperi.fi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Tutustu Hoivakoti Viljaskan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.


Osaamisalue: