Onko sinulla kenties aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta? Onko sinulla hakusessa työ, jossa pääset kehittämään sairaanhoidollista asiantuntijuuttasi?

Haemme nyt Koti Valkamaan 

sairaanhoitajaa

kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen ja kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 saakka – lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Työpäiväsi sairaanhoitajana Valkamassa

Tehtävänkuvaasi kuuluu: 

  • asukkaiden ohjaus ja tukeminen arjen askareissa
  • psyykkisen ja somaattisen voinnin seuranta
  • lääkehoidonseuranta
  • opastus ja muiden tiimiläisten auttaminen kiperissä tilanteissa
  • uusien hoitajien lääkehoidon perehdytys ja lääkelupanäyttöjen vastaanottaminen
  • yhteistyö muiden tiimiläisten kuin asukkaiden omaisten, edunvalvojien ja asukkaiden sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esihenkilöksi saat Susannan joka on äärimmäisen lämminhenkinen ja mitä mahtavin esihenkilö, Susanna tukee sinun jaksamista ja ammatillista kehittymistäsi. Kannustamme työntekijöitämme etenemään urallaan eri tavoin – sairaanhoitajana voit edetä esimerkiksi tiimivastaavan tehtäviin ja suorittaa meillä lähiesimiestyön erikoisammattitutkinnon. Koti Valkamassa pääset kehittämään psyykkisen ja somaattisen puolen osaamistasi.

Mukavan työporukan ja joustavan työn lisäksi työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun. Pääset lisäksi osallistumaan koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme kuulla sinusta lisää mikäli sinulla on: 

  • sairaanhoitajan tutkinto
  • voimassa oleva tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi
  • hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot sekä omatoiminen työote.

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta. 

Hae tehtävää 23.1. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivan henkilön löydettyä.

Höpöttelen kanssasi mielellään lisää, joten soittelethan minulle!

Susanna Lifländer, puh. 0440 292 076, susanna.liflander@esperi.fi (tavoitettavissa arkisin 9-15).

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Koti Valkaman toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Osaamisalue:

Esperi Care Oy

Valkama työpaikkana

Koti Valkama tarjoaa vastaavasti tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Paikkoja yksikössä on 41 ja henkilökuntaan kuuluu 21 hoitotyön ammattilaista. Valkama sijaitsee rauhallisella alueella luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungista. Valkamassa yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Asukkaiden ikäjakauma on nuoresta aikuisesta ikäihmiseen, joten itseään pääsee haastamaan monenlaisissa tilanteissa. 

Työyhteisössä pyrimme siihen, että työpäiväsi ovat ihania ja opettavaisia, mutta samalla ymmärrämme, että kaikilla on välillä huonoja päiviä, jonka vuoksi toivomme, että haluat työskennellä työyhteisössä, jossa kaveria autetaan tarpeen tullen. Meidän talossa työskentelee moniammatillinen tiimi ja odotamme sinua jo innolla!

Etsimme juuri sinua, joka sitoudut kehittämään toipumisorientaatioon pohjautuvaa toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.