Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Kiinnostaako sinua hoitohenkilöstön johtaminen ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikön kehittäminen? 

Haemme nyt

yksikönpäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Hoitokoti Järventaukseen, Keminmaahan – lue lisää alta ja tule mukaan kehittämään Esperiä työnantajana!

Työviikkosi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on yksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, sijaishankinta, laskutus). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme myös, että sitoudut kehittämään toipumisorientaatioon pohjautuvaa toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Työsuhde on kokoaikainen vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on arkipäivätyötä.  

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon tai korkeakoulututkinnon sosiaali- ja terveysalalta
  • 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilötehtävistä
  • 2-3 vuoden kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä
  • innostusta kehittää omaa työtäsi 
  • taito omaksua uusia järjestelmiä
  • sopeutumis- ja paineensietokyky

Tehtävä lain mukaan mielenterveys- ja päihdetyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta. 

Miksi Esperille yksikönpäälliköksi?  

Saat olla osana Esperin yrityskulttuuria, jossa läpinäkyvä johtaminen ja henkilökunnan osallistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä Hoitokoti Järventauksen yksikönpäällikkönä. Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

Osana toipumisorientaation käyttöönottoa pääset osallistumaan Mieli-esihenkilökoulutuksiin. Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja vapaa-ajan tueksi saat Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Otatko haasteen vastaan? Hae nyt!

Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta – haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 23.1. mennessä. Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan yhteydessä minuun, niin kerron hieman lisää tehtävästä sekä mitä voisimme tarjota sinulle.

  • aluepäällikkö Kirsi Hynninen (tavoitettavissa arkisin 7.1.-23.1.2022), puh. 050 526 0949, Kirsi.Hynninen@esperi.fi.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.
Tutustu Hoitokoti Järventaukseen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Osaamisalue:

Esperi Care Oy

Hoitokoti Järventaus työpaikkana

Hoitokoti Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 asiakkaalle Keminmaalla. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi kodinomaisessa esteettömässä ympäristössä. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöistä työskentelyä, jota toteutamme toipumisorientaation periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Meille on tärkeää, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee sen kodinomaisuus sekä lämminhenkinen ilmapiiri - meillä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin!