Janoatko uralla etenemistä? Nyt sinulla olisi oiva mahdollisuus kehittyä mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisen ja ryhtyä johtamaan päihde- ja muista riippuvuuksista kärsiville laitoskuntoutus yksikköä!

Haemme nyt

yksikönpäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Ventusrantaan, Kruunupyyhyn – lue lisää alta ja tule mukaan kehittämään Esperiä työnantajana!

Työviikkosi yksikönpäällikkönä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on yksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, sijaishankinta, laskutus). Toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme myös, että sitoudut kehittämään toipumisorientaatioon pohjautuvaa toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Työsuhde on kokoaikainen vakituinen ja työ alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Työ on arkipäivätyötä.  

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • soveltuvan amk-tutkinnon tai korkeakoulututkinnon sosiaali- ja terveysalalta
  • 2-3 vuoden kokemuksen esihenkilötehtävistä
  • 2-3 vuoden kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä
  • innostusta kehittää omaa työtäsi 
  • taito omaksua ja käyttää useampaa järjestelmää
  • sopeutumis- ja paineensietokyky

Tehtävä lain mukaan mielenterveys- ja päihdetyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta. 

Miksi Esperille yksikönpäälliköksi?  

Saat olla osana Esperin yrityskulttuuria, jossa läpinäkyvä johtaminen ja henkilökunnan osallistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä Ventusrannan yksikönpäällikkönä. Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja vapaa-ajan tueksi saat Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Otatko haasteen vastaan? Hae nyt!

Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta – haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 16.1. mennessä. Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä minuun, niin kerron hieman lisää tehtävästä sekä mitä voisimme tarjota sinulle.

  • Aluepäällikkö Kirsi Hynninen (tavoitettavissa arkisin 7.1.-16.1.2022), puh. 050 526 0949, Kirsi.Hynninen@esperi.fi.

Tutustu Ventusrantaan tästä.
Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Osaamisalue:

Esperi Care Oy

Ventusranta työpaikkana

Ventusrannan laitoskuntoutus on tarkoitettu niille päihde-, peli- tai muista riippuvuuksista kärsiville, joille vieroitushoito tai avokuntoutuksen palvelut eivät ole riittäviä. Kuntoutusta annetaan täysi-ikäisille yksilöasiakkaille sekä lisäksi perheille perhekuntoutuksen muodossa. Tarjoamme myös tehostettua palveluasumista sekä eri mittaisia tuki-/ aloitusjaksoja korvaushoitoasiakkaille yhteistyössä Soiten (Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä) kanssa.

Ventusrannan laitoskuntoutus perustuu verkostotyöhön, yhteisöhoitoon ja ryhmissä käytettävään kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen muutoksessa kohti päihde- ja peliriippuvuuksista vapaata elämäntapaa.