Haemme monipuolista it-alan ammattilaista Espoo Cateringiin 

Espoo-konserniin kuuluva Espoo Catering Oy tuottaa Espoon kaupungin tarvitsemia ateriapalveluja. Asiakkaitamme ovat lapset, nuoret, aikuiset ja ikäihmiset. Päivittäin meillä on noin 55 000 asiakasta. Lisäksi tuotamme kokous- ja juhlapalvelutarjoiluja.
 
 Toimimme 200 tuotanto- ja palvelukeittiössä, jonka lisäksi toimitamme ruokaa noin 130 palvelupisteeseen. Espoo Catering on vastuullinen ja vakaa työnantaja, jonka asiakaskunta on kasvava. Monipuolisia catering-palvelujamme toteuttaa noin 500 palveluhenkistä alan ammattilaista.

Haemme Espoo Cateringin Aromi-pääkäyttäjätiimin uutta osaajaa. Aromi on ruokatuotanto-ohjelma, joka toimii Espoo Cateringin toiminnanohjausjärjestelmänä: Käytämme järjestelmää keittiöiden tuotannonsuunnitteluun, elintarvike- ja ateriatilauksiin sekä ruokalistojen ja -ohjeiden laadintaan. Aromi-pääkäyttäjätiimi vastaa Aromin päivittäisestä ylläpidosta. 

Pääkäyttäjänä sinulla on tärkeä rooli tukea tuotannonohjausprosessia yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Pidät tarkkuutta vaativasta itsenäisestä IT-työstä,  mutta nautit myös tiimityöstä. Hallitset tavanomaiset toimisto-ohjelmat ja liikut erilaisissa verkkoympäristöissä sujuvasti. Omaat sujuvat vuorovaikutustaidot monipuolisissa lähi- ja etäkontakteissa. Sinulla on ehkä jo jonkin verran kokemusta organisaation sisäisestä koulutuksesta sekä perehdyttämisestä, tai lähdet mielelläsi laajentamaan osaamistasi koulutustehtäviin. 

Pääkäyttäjän tehtäviin kuuluu:

  • Järjestelmän teknisestä toiminnasta vastaaminen
  • Henkilöstön perehdytys, kouluttaminen ja opastaminen
  • Raportointi
  • Raaka-aineiden, reseptien, asiakastietojen ja hinnastojen ylläpitäminen järjestelmässä
  • Yhteistyö järjestelmätoimittajan sekä järjestelmän toimintaan liittyvien palveluntuottajien kanssa

Koulutustaustaksi sopii esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistotasoinen tai muu tutkinto (esim. tieto- ja viestintätekniikanperustutkinto, datanomi, merkonomi, tradenomi, restonomi tai vastaava). Arvostamme IT-järjestelmien pääkäyttäjätehtävistä kertynyttä kokemusta. Kokemus ruokapalvelualalta on etu, mutta ei välttämätöntä.

 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä.  Toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etätyönä. Ympärillesi saat mukavat ja innostavat työkaverit, sekä hyvän perehdytyksen kokeneelta ruokapalveluohjaajalta. Sinulle tulee AVAINTA:n mukaiset työehdot, mm. pitkät vuosilomat työkokemuksesta riippuen. Henkilöstöllämme on kulttuuri-, liikunta ja työmatkaetu, ja mikäli haluat laajentaa osaamistasi, niin meiltä löytyy mahdollisuuksia aina oppisopimusjärjestelyistä vapaa-ajan tuettuun opiskeluun.

Lisätietoja antaa hankinta- ja kehityspäällikkö Regina Ekroos, puh. 050 338 9787,

 19.9. klo 10.00 – 11.00

 22.9. klo 11.30 – 12.30

Osaamisalue: