Hoitajaksi Espooseen!

 

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja, tule tekemään monipuolista ja ihmisläheistä työtä, jossa vaikutat espoolaisten hyvinvointiin. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn, innovatiivisen työympäristön, vireän työyhteisön, kattavan perehdytyksen, laajat koulutusmahdollisuudet sekä hyvät vuosilomaedut ja muita henkilöstöetuja.

Voit työskennellä meillä muun muassa seuraavissa yksiköissä:

Terveysasemalla työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti kollegaverkoston tuella. Terveysasemien kiirevastaanotto Espoossa on sairaanhoitajavetoinen. Toimenkuvat ja työaikajärjestelyt ovat joustavia.

Neuvolassa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa olet terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen vahva asiantuntija. Teet monipuolista ja vastuullista työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Vammaispalveluissa tuot sairaan- ja terveydenhoidollisen osaamisesi asiakkaidemme laadukkaan ja palvelussuunnitelmien mukaisen hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Vammaispalveluissa sairaanhoitajat työskentelevät pääasiassa ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä.

Kotihoidossa teet itsenäistä asiakastyötä ja tuet oman tiimisi henkilöstöä asiakkaiden turvallisen kotona asumisen edistämiseksi. Tukenasi ovat koko sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntijat. Pääset kotihoidossa kehittämään ja vaikuttamaan uudistuviin toimintamalleihin.

Pitkäaikaishoidossa tuot sairaanhoidollisen osaamisesi moniammatilliseen tiimiin ja vastaat monipuolisesti hoivakotiasukkaiden laadukkaan ja palvelussuunnitelmien mukaisen hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Työskentelysi perustuu tutkittuun gerontologiseen tietoon.

Espoon sairaalassa toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä potilaan parhaaksi. Potilaan hoitoketjussa hoito, kuntoutus ja kotiutus toteutuvat saumattomasti. Työskentelemme modernissa ympäristössä, jossa teknologia ja taide tukevat toipumista ja toimintakykyä. Palvelut ulottuvat myös potilaan kotiin.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa teet asiakaslähtöistä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Palveluihimme sisältyy yksilövastaanottoja ja hoidollisia ryhmiä. Pääset kehittämään työtä ja toimintamalleja, jotka tukevat espoolaisten hyvinvointia.

Espoo on edelläkävijä! Meidät on palkittu monissa innovaatiokilpailuissa. – Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parasta palvelua.

Pääset tutustumaan avoimiin tehtäviimme Haku -painikkeen kautta.

Tervetuloa joukkoomme!

Osaamisalue:

Espoon kaupunki

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki, ja työllistämme lähes 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi.
Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.