Hae

sosiaalityöntekijäksi

Espooseen!

 

”Sosiaalityöntekijän työssä ei ole mitään teennäistä eikä päälle liimattua. Ollaan tekemisissä elämän perusasioiden kanssa ja ne on niitä kaikkein merkityksellisimpiä juttuja.”

Espoon kaupungin sosiaalityöntekijänä jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Saat olla mukana rakentamassa turvallista tulevaisuutta ja seurata yhteiskunnan ilmiöitä aitiopaikalta.

Meillä asiakas on kaikista tärkein. Työskentelyn periaatteita ovat perhekeskeisyys, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Espoossa on monenlaisia mahdollisuuksia tehdä sosiaalityötä perhe- ja sosiaalipalveluissa, vanhuspalveluissa ja terveyspalveluissa sekä vammaispalveluissa.

”Espoossa saa olla yhteiskunnallisesti aktiivinen ja sanoa oman mielipiteensä.”

Espoossa näkemyksilläsi on merkitystä. Pääset kehittämään työtäsi ja tuomaan esille asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Saat olla mukana nostamassa sosiaalityössä havaitsemiasi asioita yleiseen tietoisuuteen ja keskusteluun.

”Espoossa saa olla itsensä ja täällä on töissä helposti lähestyttäviä esihenkilöitä. Heillä on aina aikaa miettiä asioita yhdessä. Työkaverit on best; ilmapiiri on hyvä ja ihmiset auttavat toisiaan.”

Haluamme, että työntekijänämme voit hyvin, pääset oppimaan uutta sekä tunnet työn iloa. Työyhteisömme ovat lämminhenkisiä ja kannustavia. Meillä voit syventää sosiaalityön ammattiosaamistasi ja työskennellä ilmapiirissä, jossa sosiaalityötä arvostetaan.

Haluamme olla sinun tähän asti paras työpaikkasi.  Tutustu avoimiin sosiaalityön tehtäviin oheisen hakupainikkeen kautta.

Tervetuloa tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä: sosiaalityötä!

Espoon kaupunki

Osaamisalue: