Froneri Finland Oy

Varastotyöntekijä

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 07.11.2022, 8:00
  • Suljettu 01.05.2023, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varastotyöntekijä

Pingviinijäätelöt etsii Turengin tehtaalle uusia 

Varastotyöntekijöitä

Kesään on vielä matkaa, mutta jäätelökesä starttaa tehtaallamme jo tammikuussa uuden kauden alkaessa. Haemme kaudelle määräaikaisia työntekijöitä varastotyöntekijän työtehtäviin.  

Turengin tehtaalla valmistetaan jäätelöä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Upeat brändimme, mm. Pingviini, Aino ja Classic löytävät joka päivä tiensä suomalaisten kuluttajien iloisiin herkkuhetkiin – haluatko sinä olla jatkossa mukana valmistamassa jäätelöä kanssamme? 

Edellytämme hakijoilta sitoutumista työskentelemään koko kauden sekä valmiutta tehdä työtä kahdessa vuorossa sekä tarvittaessa korkeimman sesongin aikana kolmessa vuorossa. Työhön perehdytetään. Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä ja varastojärjestelmistä sekä edellytämme trukinajotaitoa.

Työturvallisuusmääräysten johdosta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää sekä hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on välttämätön, mutta järjestämme myös testitilaisuuden yrityksemme puolesta. Olemme savuton ja päihteetön tehdas. Uusille työntekijöille teetetään terveystarkastus työterveyshuollossa.  

Hakuaika päättyy 30.4.2023. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. 

Lisätietoja tehtävästä Pauli Laaksolta arkisin klo 10.00 – 13.00 välillä numerosta 050 395 1355. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Ensimmäiset kesätyöt alkavat tammikuussa.   

Froneri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Meillä on uusi nimi, mutta sama tuttu kotimainen jäätelöosaaminen. Toimintamme lähtökohtana ovat aina asiakkaat ja kuluttajat. Haluamme tarjota parhaat jäätelöelämykset vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten Aino- ja Pingviini-jäätelöllä. Tuotteemme valmistetaan Turengissa suurella sydämellä ja paikallisin voimin, suomalaisesta kermasta ja maidosta. 

Osaamisalue: