KESÄTYÖ 2023

Huom! Hakuaika päättyy 31.3.2023

 

OLET SITTEN TYÖELÄMÄN KOULULAINEN TAI KONKARI,

TULE MEILLE TÖIHIN!

 

Haemme kesätyöntekijöitä toimipaikkoihimme asiakaspalvelutehtäviin.

Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua. ’

Odotamme asiakaspalvelijoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä. Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä. Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.

Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Tarjoamme S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Ostoetumme ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue henkilökunnan ostoeduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätiedot ja hakeminen oheisen hakupainikkeen kautta.

Opiskeletko ammattiin – tule meille kesäoppisopimuksella! Kysy lisää oppilaitoksestasi.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä https://go-on.fi/team/seinajoki/. Tiedotamme haun etenemisestä koko rekrytointiprosessin ajan.

Avaamme lisäksi 15-17 vuotiaille suunnatun kahden viikon mittaisen Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluhaun myöhemmin keväällä. 

Osaamisalue: , , , ,