Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä loppuvuodesta 2020,


etsimme Etelä-Savon Työterveys Oy:lle ja

Lääkärikeskus Ikioma Oy:lle yhteistä

TOIMITUSJOHTAJAA

 

vastaamaan koko hyvinvointikonsernin liiketoiminnasta sekä sen kehittämisestä ja kasvattamisesta edelleen.

Tehtävä vaatii vankkaa liiketoimintaosaamista sekä kokemusta johtamisvastuista terveydenhuoltoalalla. Tehtävä edellyttää myös vahvaa kokemusta ja osaamista asiakkuuksien hoitamisesta, taloudesta sekä näyttöjä onnistumisista tulosvastuissa. Terveydenhuollon toimialan tuntemus on edellytys tehtävässä toimimiselle ja kokemus työterveydestä on siinä selkeä etu.

Voit olla koulutukseltasi lääkäri, mutta voit olla myös muun akateemisen tutkinnon omaava, kokenut terveydenhuoltoalan osaaja. Olet johtajana aktiivinen, itsenäinen sekä toimeenpanokykyinen.

Sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet taitava verkostoituja. Odotamme sinulta myös osaamista ja näkemystä kehittämiseen sekä liiketoiminnan laajentamiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakeminen 4.6.2020 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. 

www.estt.fi

Osaamisalue: ,

Etelä-Savon Työterveys Oy

Etelä-Savon Työterveys Oy on johtava työterveyshuollon palveluja tarjoava yritys koko Etelä-Savon maakunnan alueella. Hyvinvointikonserniimme kuuluu paikallinen Lääkärikeskus Ikioma Oy sekä hammashuoltoa tuottavat Ikihammas, Aatunkulman Hammaslääkärit ja Beckerintien Hammas. Etelä-Savon Työterveys Oy:n omistavat Osuuskauppa Suur-Savo ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Etelä-Savon Työterveys Oy:n ja Lääkärikeskus Ikioman liikevaihto oli vuonna 2019 yhteensä 12.1 milj. €. Etelä-Savon Työterveys on ollut jo 6 vuoden ajan Great Place to Work -tutkimuksessa palkittujen listalla.