Töitä tarjolla ständimyynnin parissa!

 

Haemme uudellemaalle motivoituneita ja innostuneita

myyjiä ständimyyntiin

 

Mistä on kysymys? Työ on asiakkaan kanssa kasvokkain tapahtuvaa ständimyyntiä supermarketeissa, kauppakeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Myynnissä sinulla on aina paikallisesti tunnettu ja kysytty sanomalehti.

Oletko kunnianhimoinen, itseesi luottava, myynninnälkäinen ja kokenut myyjä tai sellaiseksi haluava? Nautitko itsesi haastamisesta, oletko sanavalmis ja toimitko ihmisten kanssa luontevasti? Hienoa, tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin!

Tarjoamme sinulle

  • Koulutuksen tehtävään
  • Tunnetut brändit myytäväksi (Aamuposti, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Sipoon Sanomat ja Uusimaa)
  • Hyvät ansaintamahdollisuudet
  • Huipputiimin jonka kanssa työskentely on mukavaa

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää, Tom Björklund p. 040 662 8508 tai laita hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

Hakuaika päättyy 31.10.2019.

etelasuomenmedia.fi

 

Osaamisalue:

Etelä-Suomen Media Oy

Etelä-Suomen Media Oy julkaisee 19 sanoma- ja kaupunkilehteä, 15 verkkosivustoa ja 6 mobiilipalvelua Etelä-Suomessa. Lehdet ovat alueensa johtavia paikallisia medioita ja ne tavoittavat (printti +verkko) 1 094 000 lukijaa (KMT AL 2018). Etelä-Suomen julkaisuohjelmaan kuuluu myös useita ammatti- ja asiakaslehtiä. Toiminta työllistää n. 300 henkilöä, joista puolet on toimittajia. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 50 miljoonaa euroa. Etelä-Suomen Media Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.