Etsimme Helsingin Suutarilaan

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ 

Etola-yhtiöiden puhelinvaihteeseen.

Etola-yhtiöiden puhelinvaihde kuuluu konsernihallinnon ICT-yksikköön ja tarjoaa asiakas- sekä puhelinvaihdepalvelua konsernin yrityksille. 

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu Etola-yhtiöiden pääkonttorissa, puheluiden vastaanottaminen ja välittäminen Telia VIP Softphone-järjestelmällä sekä muut toimistotyöt. Lisäksi valittavan henkilön opintotaustan perusteella mahdollisuus osallistua projektityöhön. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-16.30 välille.  

Odotamme sinulta ystävällistä, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on myös kokemusta Microsoft Office -sovellusten käytöstä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Työ sopii mainiosti esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan opiskelijalle.

Tehtävään valittavalla on mahdollisuus tehdä sijaisuuksia myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 ICT-päällikkö Tony Sandberg, p. 040 828 3035.

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700. Teollisuustuotteiden lisäksi Etola-yhtiöihin kuuluu myös rakennustarvikealalla toimiva Meltex Oy Plastics, veneilyalan erikoisliike Oy Maritim Ab, sekä kodintuoteketju Etola Shops Oy. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Osaamisalue: