ETOLA- yhtiöihin kuuluva Etola Shops Oy vähittäismyymäläketju on sisustustuotteita maahantuova ja markkinoiva vähittäiskaupan erikoisliike. Etola tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman taloustavaroita, kodin sisustustuotteita, saappaita ja sadeasuja sekä leluja. Lisätietoja osoitteesta: www.etola.net 

Etsimme Etola Iso Roban myymäläämme Helsinkiin asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista

MYYJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

Työ on kokoaikainen tai minimissään 30h/vko. Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan arkisin ja lauantaisin. Työn voi aloittaa heti ja kesto elo-syyskuuhun. 

Tehtävät koostuvat monipuolisesta myyjän työstä, somistamisesta ja asiakaspalvelusta.

Toivomme hakijalta myynnillistä asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, iloisuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.   Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700. 

 

Osaamisalue: