Etra

Logistiikkakumppani – Etra Harjavalta

  • Sijainti Harjavalta
  • Julkaistu 05.06.2023, 12:00
  • Suljettu 22.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Logistiikkakumppani – Etra Harjavalta

ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Haemme Harjavallassa sijaitsevaan toimipisteeseemme

LOGISTIIKKAKUMPPANIA

osaksi iloista palvelutiimiämme.

Olet innokas asiakaspalvelija. Toimit itsenäisesti ja vastaat toimipisteemme tavaranjakelusta ja asiakkaidemme tiloissa olevien Etran hallinnoimien varastojen täydentämisestä sekä niiden ylläpidosta.

Olet joukkuepelaaja ja toimit tärkeänä osana kokonaisuutta.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja olet päivittäin tekemisissä asiakkaidemme kanssa.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista ja ahkeraa otetta työntekoon.

Teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemus sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Toivomme hakijoilta teknisen/kaupallisen alan koulutusta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Toiveena hakijan voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta sen voi suorittaa työsuhteen aikanakin.

Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Tehtävään valittavalta toivomme käytännön tietoteknisiä taitoja. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla.

Tehtävä on vakituinen ja työaika arkisin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-9 paikallisjohtaja Jukka Ollila puh. 050 5981610.

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700.

Tutustu tästä linkistä logistiikkakumppanin tehtävään Etrassa:

https://youtu.be/tFtXk66KrOI

Osaamisalue: ,