Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

Etra Production Vantaa hakee erikoiskiinnitystarvikkeiden myynnistä vastaavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi iloista ja energistä tiimiämme.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan piirustusten mukaisesti koneistettujen erikois-kiinnitystarvikkeiden ja muovikomponenttien koti- ja ulkomaanmyynti. Toimit teknisenä tukena asiakkaille ja laajalle Megacenter-verkostollemme. Toimit yhteistyössä Etran myynti- ja osto-organisaation sekä tunnettujen tuotemerkkien toimittajien kanssa. 

Toivomme hakijoilta teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta, teknisen/kaupallisen alan koulutusta sekä vahvaa tuotealueen osaamista. 

Arvostamme ahkeruutta ja iloista sekä motivoitunutta asennetta. 

Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uutta. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, hyvä ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. 

Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa tuotantojohtaja Kari Nyyssölä puh. 0400 816 877.

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.   Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500.

 

Osaamisalue: