Etra

Tekninen myyjä – Etra Kotka

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 14.03.2023, 15:00
  • Suljettu 03.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen myyjä – Etra Kotka

 

ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Haemme Kotkan toimipisteeseemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ 

osaksi iloista myyntitiimiämme.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen. Intohimonasi on etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita. Olet joukkuepelaaja ja toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme uusasiakashankinnan ja olemassa olevien asiakkaiden parissa niin myymälässämme kuin asiakkaiden luonakin.

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Olet kehittymishaluinen ja omalla innostuksellasi uuden oppimiseen pystyt korvaamaan osan tuotetietouden puutteista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. 

Tehtävä on vakituinen ja työaika arkisin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 paikallisjohtaja Mika Palviainen puh. 040 860 9268.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700.

Tutustu tästä linkistä teknisen myyjän tehtävään Etrassa:

https://youtu.be/8CCEaRuxHrw

Osaamisalue: