Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

Haemme Keravan toimipisteeseemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ 

osaksi iloista myyntitiimiämme.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen. Intohimonasi on etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita.

Olet joukkuepelaaja ja toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme ETRA Megacenterissä. Tehtävä sisältää myyntityötä ja asiakaspalvelutehtäviä sekä teknistä neuvontaa myymälässä. Sinulla on valmius itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Osallistut asiakkaidemme tiloissa olevien Etran hallinnoimien varastojen täydentämiseen, inventointiin sekä muuhun ylläpitoon yhdessä pisteen muun henkilökunnan kanssa.

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. 

Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Olet kehittymishaluinen ja omalla innostuksellasi uuden oppimiseen pystyt korvaamaan osan tuotetietouden puutteista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. 

Tehtävä on vakituinen ja työaika arkisin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 myymäläpäällikkö Jukka Laitila puh.040 647 3808.

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500.

Tutustu tästä linkistä teknisen myyjän tehtävään Etrassa:

https://youtu.be/8CCEaRuxHrw

 

Osaamisalue: