ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Haemme Espoon Olarinluoman ETRA Megacenter myymäläämme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

tekniseen myyntiin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet asiakaspalveluhenkinen, innokas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja iältäsi vähintään 18-vuotias. Toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme ETRA Megacenterissä. Tehtävänkuva on monipuolinen. Se sisältää myyntityötä ja asiakaspalvelutehtäviä sekä teknistä neuvontaa myymälässä. Lisäksi osallistut toimipisteen logistisiin tehtäviin ja osallistut asiakkaidemme tiloissa olevien Etran hallinnoimien varastojen täydentämiseen, inventointiin sekä muuhun ylläpitoon. 

Etran kesätyöhön hakevalta toivomme kaupallisen tai teknisen alan opintoja.

Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Olet kehittymishaluinen ja omalla innostuksellasi uuden oppimiseen pystyt korvaamaan tuotetietouden puutteita. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 myymäläpäällikkö Joni Rantanen, puh. 040 637 0919.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 520M € ja henkilöstömäärä 1700.

 

 

Osaamisalue: