Instru optiikka Oy

TURUN UUSI MYYMÄLÄ, Optometristi 37,5h/vko

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 11.10.2023, 10:00
  • Suljettu 30.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TURUN UUSI MYYMÄLÄ, Optometristi 37,5h/vko

Optometristi, näytä vahvuutesi! 

Olemme avaamassa uutta ja upeaa myymälää paraatipaikalle Turun keskustaan. Kyseessä ei ole mikään tavallinen optikkoliike ja uskallamme väittää, että tällaista myymälää ei ole aikaisemmin Suomessa nähty. Myymälän modernit ja skandinaaviset tilat jakautuvat kahteen kerrokseen – yläkerrasta löytyvät kattavat näönhuollon palvelut, alakerrasta laadukkaat ja trendikkäät tuotteet. Tämä uusi myymälä edustaa meille uudenlaisia tapoja toimia ja ajatella.  

Meillä optometristin työnkuva on monipuolinen ja olet mukana optisen alan kehityksessä. Käytössäsi on kattava valikoima alan laadukkaimpia laitteita, kuten silmänpohjakamera, OCT ja näkökenttälaite. Tästä myymälästä löytyy myös kuivasilmäklinikka, jonka toiminnassa olet vahvasti mukana. Klinikalla on käytössä modernit tutkimus- ja hoitolaitteet, kuten keratografi ja IPL-valoimpulssilaite. Myymälän palveluvalikoimaan kuuluu myös YAG-laser, joka on silmälääkäreidemme käytössä.  

Haemme optometristia, joka suhtautuu intohimoisesti työhönsä ja on aito asiakaspalvelija. Sinulle on tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalle paras kokonaisvaltainen näkemisen ratkaisu sekä pitää huolta asiakkaan silmäterveydestä. Kuivasilmäosaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä – meillä on alan paras kuivasilmäasiantuntija, joten olet hyvissä käsissä. Kaikki tässä myymälässä työskentelevät optometristit koulutetaan kuivasilmäisyyden asiantuntijoiksi. 

Rakennamme nyt uuteen myymälään huipputiimiä, johon etsimme optometristia, joka   

  • Varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden asiakkaan koko näöntutkimuspalvelun osalta – anamneesista aina näönhuollon ratkaisuihin saakka  
  • Haluat kehittyä – pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan uusia toimintatapoja, laitteita sekä tuotteita   
  • Koet intohimoksesi löytää asiakkaallesi tarvittavat palvelut ja tuotteet laadukkaasta valikoimastamme yhdessä muun tiimin kanssa 

Näetkö jo itsesi osana uutta tiimiämme?   

Lähetä hakemuksesi 29.10.2023 mennessä alla olevan linkin kautta ja kerro meille, mikä tekee sinusta etsimämme optometristin. Käsittelemme hakemuksia hakuajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Heidi Aalto (puh. 040-593 3155) tai heidi.aalto@instru.fi.  

Liity joukkoomme ja olet mukana luomassa optisen alan tulevaisuuden menestystarinoita!  

  

Tietoa Instru Optiikasta  
Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa, jo 130 vuotta alalla toiminut, ihmiskeskeinen työnantaja. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Lisäksi olemme osa maailmanlaajuista EssilorLuxottica-konsernia, mikä mahdollistaa myös kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 180 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston.   

Meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. See More – Be More!  

Osaamisalue: