Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja rakennusteollisuuden ja mittausalan ammattilaisille. Asiakkaamme luottavat laatutuotteisiimme ja innovatiivisiin sovelluksiimme kaikissa paikkatietotarpeissaan. Tarkoilla huipputeknologian laitteilla, pitkälle kehitetyillä ohjelmistoilla ja kattavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville.

Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työntekijöiltämme saamamme palautteen mukaan kattava laadukkaiden tuotteidemme valikoima, kasvava toimintamme ja mahdollisuus kehittyä työssä tekevät meistä kiinnostavan työnantajan. Kuulumme Hexagon AB – konserniin, joka on globaali informaatioteknologian alan edelläkävijä, jossa työskentelee n. 20 000 työntekijää.

Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa, jonka lisäksi meillä on toimistot Oulussa sekä Tampereella, ja palvelemme liikkuvasti asiakkaitamme ympäri maata. Tutustu meihin: www.leica-geosystems.fi

Etsimme  Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueelle energistä ja positiivista 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä tulet digitalisaation ja uusimpien innovaatioiden kautta auttamaan asiakkaitamme maanrakennus, rakennus ja teollisuuden toimialoilla. Yrityksellämme on erinomainen maine ja brändi koneohjaus, laserkeilaus sekä maanmittaustuotteissa, sekä niihin liittyvissä kokonaisratkaisuissa. Olet tuloshakuinen ja innostut siitä, että löydät asiakkaiden tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Analysoit myyntialuettasi aktiivisesti, jotta voit kohdentaa asiakashankintaa entistä tehokkaammin. Teet läheistä yhteistyötä myyntitimin lisäksi myös yrityksemme teknisen tuen kanssa.

Meillä on erinomainen myyntiprosessi, jonka avulla sinä menestyt. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että ymmärrämme paremmin asiakkaan tarpeita. Johtamiskulttuurimme ansiosta henkilökohtainen kehittymisesi on liiketoimintamme keskiössä: saat tehtäviisi vastuuta ja vapautta sekä pääset vaikuttamaan päivittäiseen päätöksentekoon. 

Monipuolisessa tehtävässäsi tarvitset neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, joiden jatkuvaan kehittämiseen suhtaudut positiivisesti. Sinulla on kyky ja motivaatio ymmärtää sekä oppia alan teknologiaa. Käytössäsi on laadukkaat työvälineet ja asiakashallintajärjestelmä. Tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainväliseen yritykseen ja työyhteisöön erittäin laadukkaiden ratkaisujen ja palvelujen pariin. Saat perusteellisen perehdytyksen, kilpailukykyisen palkitsemisen ja kattavat työsuhde-edut. Kulttuurimme on rento, asiantunteva ja ammattimainen. Arvostamme jokaisen työntekijämme panosta sekä yrityksen että oman ammattitaidon kehittämiseen. Vastasiko tehtävänkuvaus odotuksiasi? Odotamme innolla sinua tiimiimme, joukkuepelaaja!

Tehtävä on vakituinen ja valittu henkilö palkataan suoraan Leica Geosystemsin palkkalistoille. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831. Varmimmin tavoitettavissa ti 27.8. klo 14.30-16.00 ja pe 30.8. klo 9-10.

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Hae tehtävää viimeistään 01.9.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Uusimaa ja Varsinais-Suomi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/672850be-6dc5-4444-bb2d-c941c882c80e

Osaamisalue: , ,