Olemme yksi Euroopan johtavista logistiikka-alan digitalisoinnin taloista. Strategiamme ja liiketoimintamme ytimessä on ykkösluokan asiakaskokemus, jonka mahdollistamme keskittymällä digitalisaation ja muiden IT-palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Haluaisitko sinä luoda kanssamme tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja tuottaa tiedosta palveluita? Meillä pääset tekemään edistyksellistä asioita, jopa maailman mittakaavassa mitattuna. Tähän on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme kasvavaan, innovatiiviseen ja ketterään kehitys- ja ICT-tiimiimme avarakatseista ja ratkaisukeskeistä

Full Stack Developeria

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja osallistumaan erilaisiin järjestelmäkehitys-, liiketoiminta- ja asiakashankkeisiin. Työtehtäviin kuuluvat sekä digitaalisten asiakasratkaisuiden kehittäminen että sisäiset tuottavuusratkaisut/työkalut. Meillä pääset myös aidosti vaikuttamaan siihen, millä teknologioilla ja työkaluilla työskentelemme tulevaisuudessa. Kokemuksesi karttuessa pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi. Me puolestamme ruokimme motivaatiotasi sopivasti uusilla haasteilla.

Tärkeintä tehtävässä onnistumisessa on innostunut ja utelias asenne ja hyvä joukkuepelisilmä. Pääset tehtävässä alkuun hyvällä perustason ohjelmointitaidoilla, josta ponnistat eteenpäin ottamalla haltuun myös muuta tehtävässä pidemmällä aikavälillä tarvittavaa osaamista. Toivoisimme, että sinulla olisi taitoja/ja kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Ohjelmointiosaaminen, esim. JavaScript, C# / .NET tai osaaminen muista moderneista teknologioista.
  • RPA-osaaminen ja kiinnostus robotiikkaratkaisuja kohtaan, erityisesti UiPathin tuntemus katsotaan eduksi
  • Kyky hyödyntää Azurea ja pilvitekniikoita sovelluskehityksen tukena

Lisäpointseja ropisee tietokantaosaamisesta (esim.MS SQL) sekä kokemuksesta rajapintojen tietoturvaratkaisuista ja mikropalveluiden kehityksestä. Arvostamme myös soveltuvaa koulutustausta sekä joustavaa ja oma-aloitteisesta työskentelyotetta.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla joustavassa, värikkäässä ja erilaisuutta arvostavassa työskentely-ympäristössä. Löydämme yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja, mutta arvostamme myös itseohjautuvaa työskentelytapaa. Olemme toteuttaneet yhdessä muun muassa maanmainion mobiilijärjestelmän ja Kaukokiidon verkkoportaalin. Navigoimme ohjelmistorobotiikan maailmassa ja viritämme toiminnanohjausjärjestelmäämme päivä päivältä paremmaksi.

Oletko sinä mukana seuraavassa huippuhankkeessamme työskentelemässä mm. Teemun, Heidin, Joonaksen, Tuukan ja Ari-Pekan kanssa?

Tarjoamme sinulle:

  • rennon ja kannustavan tiimin, jossa kukoistaa hurtti huumori ja asiakaslähtöinen tekemisen meininki
  • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen huomioiden yksilölliset vahvuutesi ja tarpeesi
  • joustavat työehdot mm. laajat etätyömahdollisuudet ja joustavat työajat
  • monipuolisen ja merkityksellisen tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa luovuuttasi
  • laadukkaat työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös Vantaan, Turun tai Hollolan toimitilojamme.
  • hyvät koulutusmahdollisuudet omien kiinnostuksen kohteiden pohjalta
  • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 asiantuntijan muodostama valtakunnallinen verkosto, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Yhteinen tavoitteemme on olla tavaran ja tiedon kuljettamisessa maan ykkönen. Olemme mm. ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun. Lisää meistä: www.kaukokiito.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 30.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Osaamisalue: ,