Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

Haemme nyt asiakkaamme Tampereelle KIRJANPITÄJÄÄ.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme eri yhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä viranomaisraportointia.

Olet itsenäinen, vastuullinen, aikaansaava ja kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Henkilönä tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja kommunikoit luontevasti ja ystävällisesti erinomaisella suomen ja englannin kielellä myös paineen alaisena. Kiireestä huolimatta pysyt aina huolellisena ja tarkkana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

–  monipuolista taustaa taloushallinnosta (tilinpäätökset, verot, ALV-osaamista).
–  SAP-osaamista.
–  Englannin kielen osaamista

Tehtävässä pääset näköalapaikalle kansainväliseen yritykseen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Tehtävä on määräaikainen 30.4.2020 asti, sopimus solmitaan Experiksen kanssa.

Hae tehtävää välittömästi rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 30.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Mikko Keskinen, mikko.keskinen@fi.experis.com

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/f1d2d446-29b7-40fa-9c56-ac91a2648a12

Osaamisalue: ,