Kemion – Parasta Kemiaa! Koetko ympäristöystävälliset ja turvalliset kemian ratkaisut tärkeäksi arvoksi? Arvostat monipuolista ja käytännönläheistä työtä kemian parissa? Olet aidosti innostunut kemiasta ja sen tarjoamista lukemattomista mahdollisuuksista? Hienoa! Me Kemionilla koemme samoin, joten jatka lukemista ja hae mukaamme osaksi kasvavaa ja menestyvää kotimaista kemian yhtiötä.

Kemion Oy on suomalainen kemian yhtiö, joka tarjoa asiakkailleen markkinoiden parhaimmat tuotteet, maailmanluokan tuote- ja sovellusosaamisen ja ensiluokkaisen palvelun. Olemme pitkän käytännön kokemuksen kautta kasvaneet jäänsulatuksen ja pölynsidonnan huippuosaajaksi. Pystymme tarjoamaan erinomaista tietotaitoa myös useissa muissa kemian sovelluksissa. Olemme tehokkaasti verkostoituneet kansainvälisillä markkinoilla ja haluamme palvella asiakkaita siellä, missä heidän tarpeensa ovat. Tutustuthan tarkemmin meihin kotisivujemme kautta: https://kemion.fi/yritys/
Etsimme nyt Ylöjärven toimistollemme asiakaspalveluhenkistä Laboratorioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä työpäiväsi sisältävät?

Laboratorioinsinöörin tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana tiivistä työyhteisöämme. Työnkuva painottuu suurilta osin monipuolisiin laboratorio- ja tuotekehitystehtäviin liittyen Kemionin pölynsidonnan ja liukkaudentorjunnan tuotteisiin sekä myös uusien tuoteaihioiden testaamiseen. Meillä pääset näkemään oman työsi kädenjäljen myös käytännössä, sillä aina aika ajoin siirrymme mittapullojen kanssa ulos testaamaan kemiaamme kenttäpilotoinneissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Pienessä kasvavassa yrityksessä arvostamme avointa ja positiivista suhtautumista monipuolista työnkuvaa kohtaan ja laboratorioinsinöörin tehtävässä työskentelet tarpeen mukaan myös asiakaspalvelun, toimitusketjun hallinnan ja laskutuksen tehtävien parissa. Myös tähän tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne on tärkeintä!

Millainen on etsimämme henkilö?

Etsimämme henkilö on innoissaan kemiasta, halukas kehittymään kanssamme sekä motivoitunut luomaan edistyksellisiä ja ympäristöystävällisiä kemian ratkaisuja asiakkaillemme. Laboratorioinsinöörin työnkuva painottuu labra- ja tuotekehitystehtäviin, joten todennäköisesti olet koulutukseltasi valmistunut kemiantekniikan insinööri tai viimeistelemässä opintojasi. Opintojen pääainetta tärkeämpää on kuitenkin kerrytetty opinto- ja/tai työkokemus labrassa työskentelystä, joista olet omaksunut itsellesi hyvät käytännön labrataidot. Asiakaspalvelun ja toimitusketjun hallinnan kokemuksen katsomme eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Maailmanluokan kemian osaamista, josta pääset ammentamaan oppeja päivittäin
  • Mahdollisuuden päästä mukaan ekologiset arvot omaavaan kasvavaan yritykseen
  • Pienen yrityksen edut, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan yrityksen liiketoiminnan ytimessä
  • Ympäristön kasvaa ja kehittyä yrityksemme mukana
  • Kattavan perehdytyksen, joka räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti

Laboratorioinsinöörin tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko elokuussa tai syyskuun alussa.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä rekrytointikumppanimme Experiksen kanssa. Rekrytointiprosessista vastaavat Experiksen rekrytointikonsultit Sari Ojanen (sari.ojanen@fi.experis.com) sekä Jari Auronen (jari.auronen@fi.experis.com), jotka vastaavat lisäkysymyksiin tehtävää ja prosessia koskien.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 19.6.2020 mennessä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Osaamisalue: , ,