Berling Capitalin ja sen omistajien omistamat yhtiöt muodostavat sijoitusyhtiöryhmän, joka sijoittaa aktiivisesti omia varojaan pörssilistattuihin ja eri kasvuvaiheessa oleviin listaamattomiin yhtiöihin, joukkovelkakirjalainoihin ja erilaisiin rahoitusinstrumentteihin. Omistusosuudet yhtiöissä vaihtelevat pienistä merkittäviin vähemmistöosuuksiin. Lisäksi yhtiöllä on joitakin enemmistöomistettuja yhtiöitä. Yhtiön hallinnoitavien sijoitussitoumusten kokonaismäärä on lähes 100 miljoonaa euroa. Toimintatapamme on hyvin digitaalista, käytämme kaikkia mahdollisia nykytekniikan systeemejä ja välineitä.

 

Etsimme Berling Capitalille tehokasta ja ammattitaitoista OFFICE MANAGERia vakituiseen työtehtävään. 

Tehtävääsi kuuluu

toimiston arjen pyörittäminen luoden kaikille mahdollisimman hyvät ja sujuvat edellytykset työskentelyyn. Sinulla on taito pidellä useita lankoja käsissäsi ja työskennellä varmalla otteella haastavissakin tilanteissa.

Monipuolinen työnkuvasi pitää sisällään sopivassa suhteessa sekä haasteita että rutiineja. Huolehdit mm. matkajärjestelyistä ja toimit palkkahallinnon ja hankintojen yhteyshenkilönä. Toimenkuvaasi sisältyy tärkeänä osana myös saneluiden purkaminen ja dokumenttien hallintatehtävät. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– usean vuoden kokemusta vaativista, vastaavista tehtävistä
– kyky, kokemus ja halu toimia digitaalisesti
– positiivista asennetta,  proaktiivisuutta ja luotettavuutta
– itsenäistä  ja aktiivista työotetta, organisointitaitoja ja tehokkuutta
– hyviä tiimityöskentely- ja viestintätaitoja
– erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
– Microsoft Office –ohjelmien erinomaista hallintaa

Tarjoamme sinulle 

– monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä
– viihtyisät toimitilat Helsingin ydinkeskustassa
– mahdollisuuden työskennellä alansa huippuyrityksessä
– vakavaraisen yrityksen tarjoaman turvallisuuden 
– joustavat työ- ja loma-ajat

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680, heli.villa@fi.experis.com 

Hae tehtävää painamalla alla olevaa Hae-painiketta.

Tätä rekrytointia koordinoi Experis. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/079da86a-0852-4db3-93e5-b978cdc87fbc

Osaamisalue: ,