PCAS Finland Oy on kemianalan yritys, joka on erikoistunut lääkeaineiden valmistukseen ja kehitykseen lääketeollisuudelle. Aloitimme lääkeaineiden valmistuksen kaupallisessa mitassa ensimmäisenä Suomessa vuonna 1960. Korkealuokkaiset cGMP -vaatimukset täyttävät toimitilamme sijaitsevat Turussa. PCAS Finland Oy työllistää noin 100 henkilöä.
PCAS Finland Oy:n toimintaan kuuluu mm. prosessikehitys, tuotanto ja laadunvarmistus. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa, josta pääosa tulee viennistä. Tärkeimmät vientialueemme ovat USA, Eurooppa ja Japani. Lisätietoa löydät Internet-sivuiltamme www.seqens.fi.
PCAS Finland Oy on osa ranskalaista SEQENS-konsernia, jolla on n. 3200 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Haemme nyt PCAS Finlandille Turkuun
OpEx Manageria vastaamaan tehtaan jatkuvan parantamisen hankkeista
Operational Excellence Managerina hallitset ja kehität tehtaan OpEx-ohjelmaa ja vastaat jatkuvan parantamisen prosesseista. Sinulla on usean vuoden kokemus vastuullisesta jatkuvan parantamisen roolista. Tavoitteenasi on luoda tehtaalle OpEx-toimintaprosessit ja toimia jatkuvan parantamisen kulttuurin lähettiläänä organisaatiossa, johtaen, auttaen ja tukien kaikkia organisaation osia jatkuvan parantamisen tiellä. Toimit osana PCAS Finlandin johtoryhmää sekä SEQENSin globaalia OpEx-verkostoa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • usean vuoden kokemusta jatkuvan parantamisen tehtävistä ja jatkuvan parantamisen työkalujen tuntemusta
  • soveltuvaa koulutusta
  • tehokasta otetta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä vaikuttamisen taitoja kehityshankkeiden menestyksekkääseen johtamiseen
  • vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän suomalais – ranskalaisessa kemianalan yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää omaa Lean-osaamistaan kovatasoisessa kansainvälisessä OpEx -tiimissä. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen tehtävään ja pääsee nauttimaan hyvistä eduista ja mukavasta työympäristöstä osaavien ammattilaisten kanssa. Tehtävä on vakituinen, ja sen on tavoite alkaa elokuussa 2020.
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 22.6.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”OpEx-Manager, Turku” -kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen maanantaina 8.6. klo 9-9:30 ja torstaina 11.6. klo 13:30-14, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Osaamisalue: , ,