Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja –keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.

 
Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme asiakaspalveluhenkistä TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle. Tehtävä on uusi.
 
Tehtävän kuvaus
 
Vastaat omalta osaltasi tuotepäällikön monipuolisista tehtävistä mm. olemassa olevien tuotteiden ylläpidosta ja uusien tuotteiden tuomisesta markkinoille, hinnoittelusta, koulutuksista, ohjeistuksista ja materiaaleista. Pääset kehittämään prosesseja ja toimintatapoja sekä varmistamaan toimitusprosessien kulkua ja sisältöä. Sinulla on näkemystä alan kehittymisestä ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tuet myyntiämme ja osallistut myös osaltasi asiakastyöskentelyyn. Myös esimiestehtävät ovat mahdollisia. Toimenkuvaasi voidaankin tarkentaa osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
voit olla joko kokenut tuotetyöskentelyn ammattilainen tai työuran alussa oleva, mutta sinulla on vähintään hiukan kokemusta vastaavista tehtävistä ja mielellään tekniseltä alalta
soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-, rakennus- tai muun teknisen alan korkeakoulutus)
asiakaslähtöisyyttä; hoidat vaikeammatkin tilanteet aina positiivisella palveluasenteella
yhteistyötaitoa, aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
halua kehittyä erikoisosaajaksi saniteetti- ja putkialan sektorilla
suullisia ja kirjallisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja; myös englanniksi. Muu kielitaito (mm. ruotsi) katsotaan eduksi
 
Arvostamme osaamista MS Office- ja SAP-järjestelmien käytöstä
 
Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien pariin innostavaan ja arvostettuun kansainväliseen yritykseen. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen sekä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.
 
Tehtävä on vakituinen.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 15.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/9692fb84-5d73-4cd0-8708-54641ebef863

Osaamisalue: , ,