Suomen Asianajajaliitto on asianajajalakiin perustuva julkisoikeudellinen yhteisö: liiton tarkoituksesta ja toiminnasta säädetään laissa. Huolehdimme siitä, että jokaisella suomalaisella on oikeus ammattitaitoiseen apuun itselleen tärkeissä oikeudellisissa asioissa. Tehtävänämme on edistää riippumattomien ja ammattitaitoisten asianajopalveluiden saatavuutta meille kaikille – varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.
Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimii riippumaton valvontalautakunta ja valvontayksikkö, joiden lakisääteisiin tehtäviin kuuluu asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toiminnan valvonta.

 

Etsimme uuteen tehtävään energiseen ja mukavaan joukkoomme

VALVONTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustaan.

Pääset kehittämään valvontayksikön toimintaa ja autat tiimiä onnistumaan asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien valvontaan liittyvien ratkaisujen valmistelussa.

Päätehtäviisi kuuluvat
–    kokonaisvastuu valvontayksikön toiminnasta sekä hallinnolliset esimiestehtävät
–    valvontalautakunnan puheenjohtajiston ja täysistunnon sihteerin tehtävät
–    toiminnan organisointiin liittyvät käytännön valmistelutehtävät sekä valvontalautakunnan ratkaisukäytännön seuraaminen
–    valvontalautakunnan viestinnän suunnittelu ja seuranta
–    aktiivinen sidosryhmäyhteistyö

Menestyt työssäsi, mikäli sinulla on luontainen kyky tehdä päätöksiä ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt hoitamaan samanaikaisesti eritasoisia asioita, ja tartut mielelläsi niin suuriin kuin pieniin käytännön haasteisiin. Vastaat valvontayksikön prosessien käytännön sujuvuudesta, jaat tehtäviä eri jaostoille ja tuet tiimin jäseniä yksilöllisesti asioiden valmistelussa. Yksikön päällikön roolissa pääset kehittämään valvontalautakunnan ja valvontayksikön toimintaa. Kirjoitat ja koulutat sekä teet erilaisia asiantuntijatehtäviä. Raportoit valvontajohtajalle.

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto Suomesta (OTM). Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon. Toivomme, että sinulla on työkokemusta asianajoalalta esimerkiksi asianajotoimistosta tai tuomioistuimesta sekä esimieskokemusta. Tuomioistuinharjoittelun ja asianajajatutkinnon suorittamisesta on etua. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja analyyttinen työssäsi. Tartut rohkeasti vaikeisiinkin kysymyksiin, ja pystyt toimimaan paineen alla rauhallisesti ja jämäkästi.

Tarjoamme sinulle
–    modernin ja kehitysmyönteisen asiantuntijaorganisaation
–    laajan tehtäväkentän juridiikan näköalapaikalla
–    pienen ja mukavan työyhteisön sekä joustavat työajat
–    lounas- ja kulttuurivirikesetelit
–    monipuoliset kouluttautumis- ja vaikuttamismahdollisuudet omassa työssäsi

Kiinnostuitko?

Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 6.9.2019 kumppanimme Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/fedd3dde-5f64-4704-853f-9f7803bfeaf4

Osaamisalue: , , ,