Hei sinä lähihoitaja tai sairaanhoitaja

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia kotihoitoon / hoivakoteihin / muuhun hoivatyöhön/rokotuksiin / vastaanottotyöhön sekä lapsiperhetyöhön Uudenmaan alueelle.

FamCare Hoivateho on kotihoitoa ja hoivapalveluita tuottava nuori suomalainen yritys. Teemme työtä hyvällä fiiliksellä ja reilulla asenteella toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme lähihoitajia/sairaanhoitajia kotihoitoon / hoivakoteihin / muuhun hoivatyöhön/rokotuksiin / vastaanottotyöhön sekä lapsiperhetyöhön Uudenmaan alueelle. Töitä on tarjolla Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Espoossa sekä Vantaalla.

Työ on kaksivuorotyötä, mutta voit työskennellä vain aamuvuorossa tai iltavuorossa.Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, miten itsellesi parhaiten sopii. Huomioimme kokonaisuudessa työvuorotoiveesi eli saat työskennellä silloin kun itsellesi sopii ja niin usein kun haluat.

Mitä odotamme sinulta:

 • Lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta
 • Love -tentti suoritettuna (mahdollista myös suorittaa kauttamme)
 • Suomen kielen taitoa
 • Vastuullisuutta sekä halua ja intoa tehdä merkityksellistä työtä

Ajokortti katsotaan eduksi työn liikkuvuuden vuoksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkan
  • Lähihoitaja  16-18e/h +vuorolisät+lomakorvaus 9%
  • Sairaanhoitaja 20-23e/h+ vuorolisät+lomakorvaus 9%
 • Noudatamme yksityisen sos tes
 1. Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työmäärään
 2. Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden hyödyntää omaa ammattitaitoa
 3. Vaihtelevan työympäristön
 4. Työpäivän, joka koostuu tärkeistä ja merkityksellisistä hetkistä ikäihmisten parissa
 5. Innostavan työyhteisön, jossa etenemis mahdollisuudet esimerkiksi tiimiesimieheksi

Olisitko halukas työskentelemään kanssamme? Lähetä hakemus Haku -painikkeen kautta. Kerrothan hakemuksessasi missä päin Suomea ja kuinka paljon olisit halukas työskentelemään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, käymme hakemuksia läpi ja täytämme työpaikkoja heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysy sitä meiltä anni.huttunen@famcare.fi tai 0503051144. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kerromme työpaikoista lisää.

Tervetuloa joukkoomme!

www.famcarehoivateho.fi

Osaamisalue:

FamCare Hoivateho

FamCare Hoivateho on hoitoalan henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme hoitajavälitystä kunnille ja kaupungeille Etelä-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Kauttamme vuokraat motivoituneet ja osaavat lähihoitajat sekä sairaanhoitajat kotihoidon tehtäviin ja hoivakoteihin.