Vantaan kaupunki

Vastuullisuusasiantuntija

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2023, 13:00
  • Suljettu 18.04.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastuullisuusasiantuntija

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto,  Talous ja strategia Strategia ja tutkimus
Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.08.2023 tai sopimuksen mukaan – 

Haemme Vantaalle vastuullisuusasiantuntijaa kehittämään Vantaan kaupungin vastuullisuuden seurantaa ja toimimaan vastuullisuuden kehitysverkoissa niin kansallisesti kuin Vantaan kaupungin sisällä ja eri sidosryhmien kanssa. 

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintoja kehitetään aktiivisesti.   Työtehtäväsi sijoittuu kaupunkistrategian ja johdon toimialalle, talous ja strategia-palvelualueelle. Tulet työskentelemään osana strategia- ja edunvalvontatiimiä. 

Vastuullisuusasiantuntija tehtävässä arvostamme vastuullisuuden laaja-alaista ymmärrystä. Vantaa toteuttaa vastuullisuutta YK:n Agenda 2030 määritelmän mukaisesti kattaen niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ekologisen vastuullisuuden. Tärkeää roolissa on osata verkostomainen työtapa, jossa hyödynnetään laajasti kaupungin asiantuntijoita ja vaikutetaan eri asiantuntijafoorumeissa. 

Työssäsi vastaat vastuullisuuden raportoinnista. Vantaa julkaisee joka toinen vuosi voluntary review raport- julkaisun, jossa käydään Vantaan vastuullisuustyö läpi laaja-alaisesti. Tältä pohjalta tavoitteena on edistää vastuullisuutta laaja-alaisesti koko kaupungissa. Osallistut yhteistyön kehittämiseen vastuullisuudessa mm. yritysten ja oppilaitosten kanssa. Olet mukana kaupungin strategiaprosessissa vastuullisuuden näkökulmasta kehittäen mm. vastuullisuuden tavoitteita, mittareita ja seurantaa. Kehität myös vastuullisuusviestintää yhdessä viestinnän kanssa. 

Arvostamme itseohjautuvaa ja aikaansaavaa työotetta sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Myönteinen, joustava ja yhteistyötä edistävä asenne on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset monipuolisesti osallistumaan vastuullisuustyön kehittämiseen asiantuntijaroolista käsin. Haettava tehtävä on tarjolla harvoin ja sen kautta avautuu monialainen näköalapaikka kunnalliseen toimintaympäristöön.  

Vantaalla viihtyy varmasti  

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.  

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa.  

Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.  

Tervetuloa meille töihin!    

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 7 500 eri alojen ammattilaista. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännössä hankittu riittävä kokemus julkishallinnosta ja valmistelutehtävistä. Suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Riittävä englannin kielen taito.

Luemme eduksi: 

  • vastuullisuuden laaja-alaisen tuntemisen –
  • kunnallishallinnon osaamisen 
  • hyvät viestintätaidot 
  • aiemman työkokemuksen vastaavista asiantuntijatehtävistä 
  • kielitaidon (esim. englanti, saksa, ruotsi)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3690,22
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:
Strategia- ja tutkimuspäällikkö
Vesa Kokkonen
050 3181582
vesa.kokkonen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: