Mehiläinen Oy

Kesätyö: Henkilökohtainen avustaja Saloon

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kesätyö: Henkilökohtainen avustaja Saloon

Kesätyö: Henkilökohtainen avustaja Saloon, Mehiläinen Oy, Kotipalvelu Mehiläinen, Salo

Kotipalvelu Mehiläinen palkkaa jälleen kymmeniä työntekijöitä kesätöihin asiakkaillemme eri puolelle Suomea.

Tulevat kesätyöntekijämme työskentelevät osana Kotipalvelu Mehiläisen tiimiä ja ovat etulinjassa varmistamassa asiakkaidemme hyvää palvelukokemusta. Asiakkaitamme ovat ihmiset, jotka asuvat ja tarvitsevat apua omissa kodeissaan. Henkilökohtaisen avustajan tehtävä on auttaa niissä arkielämän ja vapaa-ajan toiminnoissa, joihin asiakas ei vammansa tai sairauden vuoksi itse täysin kykene.

Tule kesäksi ihmisläheiseen ja merkitykselliseen asiakastyöhön, josta saat onnistumisen kokemuksia päivittäin!

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8:00-17:00 välille, mutta voi sisältää satunnaisesti viikonloppuvuoroja. Työsuhde voi olla osa-aikainen määräaikainen kesätyö tai keikkatyö myös omasta tarpeestasi riippuen.

Tutustu henkilökohtaisen avustajan työhön Viljamin kertomana.

Palkkaus: Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaisessa avussa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkaluokka G12A. Tuntipalkka on kokemusvuosista riippuen 12,06-13,26€/h.

Mitä kesätyössä onnistumiseen tarvitaan?

Kotipalvelu Mehiläisessä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat. Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä asiakkaan kotona ja tehtävät vaativat itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa palveluasennetta. Sovit meille, jos olet valmis tuottamaan laadukasta palvelua ja vahvistamaan työyhteisöämme omalla valoisalla persoonallasi. Odotamme sinulta myös täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Henkilökohtaiseksi avustajaksi voit hakeutua koulutustaustastasi riippumatta, sillä tärkeintä on aito halu auttamiseen ja ihmisläheiseen työhön. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja toiveita ja kehitysehdotuksia kuunnellaan.

Olemme panostaneet valmentavaan esihenkilötyöhön ja tukenasi on koko kesän ajan laaja hallinnollinen tiimimme ja oma päivystävä hallinnon tiimimme klo 6-23. Meiltä saat aina apua kiperiin kysymyksiin.

Miksi kesätöihin Kotipalvelu Mehiläiseen?

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme motivoituneen työyhteisön ja valmentavan esihenkilön. Mehiläinen pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista ja haluaa olla yksi Suomen houkuttelevimmasta työnantajista.

Olemme erittäin moderni ja joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa! Isona konsernina pystymme tarjoamaan paljon erilaisia kasvumahdollisuuksia ja urapolkuja Mehiläisen sisällä myös kesätyön jälkeen.

Kesän lopuksi arvomme kesätyöntekijöiden kesken 500 euron arvoisen elämyslahjakortin! Lahjakortti mahdollistaa satoja erilaisia elämyksiä ympäri Suomea ja jopa ulkomailla! Miltä kuulostaisi palkita itsesi hyvin tehdystä kesätyöstä esimerkiksi Kakola Spassa tai elämyslomalla Järvisydämen kylpylähotellissa? Tai toteuttaa vauhdikkaita haaveita laskuvarjohypyn tai ralliajon parissa? Edellytyksenä arvontaan osallistumisena on, että työsuhde on kestänyt kolme kuukautta ja työtunnit ovat vähintään 20 viikossa. Tutustu elämyslahjavalikoimaan.

Miten haku etenee?

Jätä hakemus kesätöihin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sinut kutsutaan haastatteluun sähköpostilla tai soittamalla. Teemme rekrytointipäätökset kevään aikana ja ilmoitamme päätökset kaikille hakijoille.

Pidämme kesätyöntekijöille muutaman yhteisen infotilaisuuden kevään aikana. Toiveenamme on, että uudet kesätyöntekijämme aloittavat työnsä touko-kesäkuun aikana.

Hae mukaan rekrytointijärjestelmämme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ritva Pääjärvi
ritva.paajarvi@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @kotipalvelumehilainen

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Ritva Pääjärvi, ritva.paajarvi@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: