Olisitko sinä tuleva fazerilainen?

Etsimme:

Prosessinohjaajia

Toimit aiemman työkokemuksesi ja koulutuksesi mukaan sinulle soveltuvimmassa roolissa vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Meille tämä tarkoittaa, että sinulla on kokemusta tuotantotyöstä esimerkiksi elintarvike-, prosessi- tai meijeriteollisuudesta.

Prosessinohjaajana tehtäviisi kuuluu kauravalmistusosaston tuotteiden valmistaminen prosessointia ja pakkaamista varten. Lisäksi vastuullasi on laadunvalvontatehtäviä, laitteistojen pesuja sekä raaka-aineiden hallintaan liittyviä tehtäviä.

Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja huolehdit osaltasi työturvallisuudesta ja elintarvikehygieniasta sekä osastosi puhtaudesta ja siisteydestä.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Vuorotyövalmius on tehtävien kannalta oleellista, sillä työtä tehdään kolmessa vuorossa. Tarvitsemme sinut avuksemme tammikuussa 2022.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi annetun linkin kautta 8.12. mennessä. 

Northern Magic. Made Real.

Fazer

Osaamisalue:

Fazer

Haemme nyt vahvistusta moderniin ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävään tehtaaseemme Kymijoen rannalle.

Osana työyhteisöämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa brändiämme ja kehittämässä uutta kasvustrategiaamme. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään vuoro ole samanlainen. Inspiroivan työn ja Fazer-etujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin.