Rudus Oy

Prosessityöntekijä maisematuotteiden valmistukseen

  • Sijainti Orimattila
  • Julkaistu 29.05.2023, 16:00
  • Suljettu 29.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Prosessityöntekijä maisematuotteiden valmistukseen

Prosessityöntekijä maisematuotteiden valmistukseen

Paikkakunta: Orimattila

Haluaisitko sinä sellaiseen tehtävään, jossa pääset näkemään tuotteen valmistuksen alusta loppuun? Oletko jo kokeillut erilaisia tuotannon töitä, löytämättä sitä juuri sinulle sopivinta paikkaa

Meillä on tarjota tehtävä, jossa päivät ja erilaiset tehtävät tuovat sopivasti vaihtelevuutta arkeesi. 

Mitä prosessityöntekijärooliin kuuluu?

Prosessityöntekijänä työskentelet osana 7 hengen tiimiä Orimattilan maisematuotetehtallamme. Vastaat tuotteiden valmistuksesta, tarkastuksesta sekä tuotantolinjojen huolloista. Tehdas pyörii kahdessa vuorossa. Tehtävä on vakituinen.

Tämä tehtävä on sinulle, joka nautit työskentelystä monipuolisten tuotannon tehtävien parissa. Työskentely tapahtuu pareittain tai kolmen hengen tiimeissä. Jämäkkä ote tekemiseen sekä avoin vuorovaikutus luo pohjan tiimissä toimimiselle. 

Prosessityöntekijänä toimit 3 eri tuotantolinjalla huolehtien koneiden käytöstä, valvonnasta ja kunnossapitotöistä.  Ennakkohuoltojaksolla pääset myös purkamaan ja kasaamaan tuotekonetta sekä vaihtamaan kulutusosia uusiin ennakkohuoltosuunnitelman mukaisesti. Tuotteiden varastointi ja trukilla ajo kuuluu myös tehtäväkuvaan.

Miltä onnistuminen tehtävässä näyttää?

Ensimmäisten 6 kuukauden aikana olet:

  • Päässyt osaksi tehtaan porukkaa ja sisäistänyt työyhteisön perusarvot. 
  • Päässyt sisään omaan tehtäväalueesi. Ymmärrät mitä monipuolinen työ pitää sisällään ja olet päässyt käyttämään tuotantolinjoja ja -koneita. 
  • Ymmärrät mitä turvallinen työskentely omassa työnkuvassa vaatii ja ylläpidät turvallisia työtapoja. 

Ensimmäisen vuoden loppuun mennessä olet:

  • Oppinut hoitamaan omaa tehtäväaluetta ja pystyt osittaiseen itsenäiseen työskentelyyn eri tuotantolinjoilla.
  • Onnistunut ottamaan huomioon hyvin organisoitujen työvaiheiden merkityksen tehtaan toiminnan sujuvuuden ja tuottavuuden kannalta.

Miten voimme tukea sinua onnistumaan:

”Tuumaa, älä törmää” on sanonta, jonka voimme allekirjoittaa todeksi Ruduksella. Ihmiset ja työturvallisuus ovat tärkein prioriteettimme.

Työkulttuurimme on välittävä ja hyväksyvä. Meillä voit siis olla oma itsesi. Tätä tukee johtaminen, jossa kannustetaan avoimeen keskustelukulttuuriin. Välittäminen muista näkyy toisten tukemisena ja kannustamisena. Olemme kiinnostuneita siitä mitä työkavereillemme kuuluu. 

Tuleva työyhteisö odottaa sinua jo kovasti. Pääset osaksi avointa, huumorintajuista ja vastuuntuntoista porukkaa. Pienen porukan kesken käydään välillä pelaamassa Padelia ja toisinaan nauttimassa yhteisestä tiimipäivästä luonnon keskellä. Tehtaan työporukan ja Ruduksen lisäksi olet osa maailmanlaajuista CRH:n työyhteisöä, johon kuuluu noin 70 000 ihmistä. 

Työn vastapainoksi tarjoamme lukuisia hyvinvointiasi tukevia etuja kuten liikunta-/kulttuuri/hierontaedun, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Rudusmajan lomahuoneistot Saariselällä ja mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräetua. 

Haluamme myös olla mukana tukemassa turvallisten työtapojen muodostumista säännöllisten työturvallisuuskoulutusten muodossa. 

Kriittiset rekrytointikriteerit:

Tehtävän monipuolisuuden ja pienen tiimin takia toivomme sinulta joustavuutta ja halua oppia uutta sekä tarttua erilaisiin tehtäviin. Kokemus trukilla ajamisesta on hyödyksi tehtävässä. Trukki-, työturvallisuus- ja tulityökortti ovat tehtävässä olennaisia ja tarvittaessa huolehdimme korttikoulutuksista. Tehtaassa huolehditaan hyvin siisteydestä ja työergonomiasta. Tästä huolimatta sinun pitäisi pystyä työskennellä tehdasympäristössä. Lisäksi tehtävässä onnistumista tukee tekninen ammattitutkinto. 

Näin haet paikkaa:

Voisiko tässä olla seuraava paikkasi? Meistä olisi hienoa saada sinut työkaveriksemme. Tässä muutama vinkki ennen kuin laitat meille hakemusta.

  1. Suosittelemme tutustumaan nykyiseen prosessityöntekijämme Pasin ajatuksiin omasta työstään tästä ja siten saat myös paremman kuvan, mitä tehtävä voisi sinulle tarjota ja millainen työyhteisö sinua odottaa.
  2. Jos haluat tutustua meihin paremmin, kurkkaa ruduslaisten tarinoihin instagramimme kautta tästä tai hyppää suoraan ruduslaisten tarinoihin blogiimme tästä.
  3. Vakuutuitko, että tämä on seuraava paikkasi? Hienoa, täytä seuraavaksi hakemus  ja lähetä se meille viimeistään 19.6.2023. Sujuvan perehdytyksen takia toivomme, että uusi työkaverimme pystyisi aloittamaan tehtävässä elokuun alussa.

Lisätietoja:

Jäikö jokin asia askarruttamaan sinua? Ei hätää, olemme täällä sinua varten. Voit olla yhteydessä tehdaspäällikkö Jarno Vartiaiseen puh. +358400981136 tai jarno.vartiainen@rudus.fi 

Jarno on lomalla 5-11.6. mutta muina aikoina tavoitettavissa.

Rudus Formento -maisematuotteiden markkinoiden kattavimmasta valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet. Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen ja Baltian asiakkaitamme noin 1057 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 360 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.


Osaamisalue: