Vastuuvalvoja vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden valvontaan   

Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!  

Haemme joukkoomme  

VASTUUVALVOJAA 

Teet haastavia ja monipuolisia valvontatehtäviä. Olet vahvasti mukana kehittämässä vakuutusvalvontaa, myös yhteisten eurooppalaisten linjausten mukaisesti. Koulutuksesi ja työkokemuksesi turvin analysoit vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden toimintaa; luotettavaa hallintoa, riskejä ja vakavaraisuutta. Muut tehtävät määräytyvät osaamisesi mukaan.    

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi tehtävää tukevan kokemuksen toimialalta tai valvontatyöstä. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijätyyppi, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot. Sinulle on tuttua työskennellä niin yksin kuin isommassakin porukassa, ja osaat johtaa projekteja ja viedä ne aikataulussa menestyksekkääseen päätökseen. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.  

Arvostamme asiantuntemustasi. Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Pääset kehittymään ammatillisesti työssä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa. Tarjoamme sinulle motivoivan ja kiinnostavan työympäristön. 

Jos merkityksellinen työ valvonnan parissa kiinnostaa, tämä voisi olla sinun paikkasi!  

Virka on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat  

* valvontapäällikkö Ville Honkavirta (tavoitettavissa 18.6. asti), p. 09 183 5504, ville.honkavirta(at)finanssivalvonta.fi 

* toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 09 183 5528, teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.  

Vahinko- ja henkivakuutus -toimisto vastaa vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvonnasta. Lisäksi valvomme riskiperusteisesti mm. markkina- ja vakuutusteknisiä riskejä sekä vastuuvelan laskentaa ja sen riittävyyttä. Eurooppalainen yhteistyö on tiivis osa arkeamme. Tavoitteenamme on vakuutustoiminnan terve kehitys ja vakuutettujen etujen turva. 

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Osaamisalue: