Kokenut asiantuntija pörssin valvontaan

Kiinnostaako pörssin valvonta? Oletko aikaansaava, järjestelmällinen ja innokas oppimaan uutta? Tunnetko pääomamarkkinoiden toimintaa? Meillä voisi olla työpaikka juuri sinulle.

Haemme joukkoomme

KOKENUTTA ASIANTUNTIJAA 

Nasdaq Helsinki Oy:n ja muuhun kauppapaikkojen valvontaan.  

Pörssin vastuuvalvojana työnkuvaasi kuuluu mm. hallinnon, resurssien ja ulkoistamisjärjestelyjen, taloudellisen tilan sekä kaupankäyntijärjestelmän sääntelynmukaisuuden ja häiriönsietokyvyn valvontaa. Lisäksi olet mukana tarjous- ja kauppatietojen julkistamisen valvonnassa sekä muussa rahoitusmarkkinasääntelyn (MiFID II/MiFIR) valvontatyössä. Olennainen osa työtäsi on tiivis pohjoismainen pörssivalvontayhteistyö. 

Tehtävässä menestyäksesi 

  • tunnet arvopaperimarkkinoiden toimintaa 
  • sinulla on pitkä kokemus työelämästä ja olet toiminut vaativissa asiantuntijatehtävissä useamman vuoden
  • sinulla on työkokemusta sääntelyn noudattamisen valvonnasta, tarkastuksesta, compliancesta tai muusta vastaavasta roolista
  • tunnet rahoitusmarkkinoita koskevan kotimaisen ja EU-lainsäädännön rakennetta
  • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi kauppa- tai oikeustieteen alalta. 

Olet yhteistyöhakuinen, aikaansaava ja analyyttinen. Hahmotat olennaiset asiat laajoista kokonaisuuksista, sekä suomen- että englanninkielisistä aineistoista. Haet oma-aloitteisesti parhaita ratkaisuja valvonnan kehittämiseksi. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan pörssin valvontaan, haasteellisia työtehtäviä, mahdollisuuden oppia paljon uutta, kivat työkaverit ja riittävästi töitä. Pörssin vastuuvalvojana olet edistämässä pääomamarkkinoiden valvonnan toteutumista osaavien ja mukavien asiantuntijoiden joukossa. Saatat myös osallistua myös Euroopan arvopaperimarkkinaviranomaisen ESMAn valvonta- ja sääntely-yhteistyöhön.

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18 tai 17, kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Vaativuusluokassa 18 virkaan valittu määrätään tehtävään viiden vuoden määräajaksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Maria Rekola, p. 09 183 5265 tai maria.rekola(at)finanssivalvonta.fi.

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Osaamisalue: