Cadmatic Oy

Financial Accountant FI

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 28.04.2023, 13:00
  • Suljettu 30.04.2023, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Financial Accountant FI

Cadmatic on johtava digitaalisten ja älykkäiden 3D-pohjaisten suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistojen kehittäjä meri-, laitos- ja rakennusteollisuudelle. Tarinamme alkoi jo 1980-luvulla ja tänä päivänä toimimme maailmanlaajuisesti yli 300 proaktiivisen ja kasvuhaluisen ihmisen voimin. Kehitämme ja toimitamme Cadmaticin ohjelmistoratkaisuja yli 6000 asiakkaalle 60 eri maassa. Viimeisten vuosien aikana olemme moninkertaistaneet liiketoimintamme ja kasvumme vain jatkuu. Olemme vasta päässeet alkuun. 
 
Iloisesta perhetapahtumasta johtuen etsimme nyt kirjanpitäjää (Financial Accountant) Suomen taloustiimiimme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Odotamme sinulta kokemusta ja tietämystä ulkoisen laskentatoimen tehtävistä – mahdollisesti myös kansainvälisessä toimiympäristössä. Hoitaisit ulkoisen laskentatoimen asioita kahdelle erillisen oikeushenkilön muodostavalle yksiköllemme, joista yksi sijaitsee Suomessa ja toinen Arabiemiirikunnissa. Tehtävässä sinulla on tilaisuus hyödyntää taitojasi, oppia uutta ja kehittää työskentelytapojasi – maailmanlaajuinen taloustiimimme ottaa avosylin ja innoissaan vastaan uuden kasvuhahakuisen kollegan. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!
 
 Tärkeimpiä vastuualueitasi ovat: 

  • päivittäiset taloushallinnon tehtävät, kuten myyntilaskujen ja kulukorvausten hyväksyminen, tiliotteiden käsittely ja taseen täsmäyttäminen
  • lakisääteinen kirjanpito, kuukausitilinpäätökset ja lakisääteinen verotukseen liittyvä raportointi kolmelle oikeushenkilölle
  • konsernilaskennassa ja tilinpäätöksessä avustaminen.  

Edellytämme sinulta: 

  • 3–5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • soveltuvaa talous-/kauppatieteiden korkeakoulututkintoa 
  • niin ulkoisen laskentatoimen kuin arvonlisä- ja yritysverotuksenkin vankkaa tuntemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä viestintätaitoja. 

Lisäksi katsomme eduksi: 

  • työkokemuksen kansainvälisessä ja/tai ohjelmistoyrityksessä
  • Netsuite-alustan tuntemuksen ja käyttökokemuksen
  • kokemuksen palkkakirjanpidosta. 

Ammattilaisena olet analyyttinen ja asiakaspalveluhenkinen talouden asiantuntija, jolla on korkea työmoraali. Viestintätaitosi ovat hyvät ja teet tarvittaessa mielelläsi yhteistyötä niin talon sisäisesti kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Tarkkuus ja työn laatu ovat sinulle sydämen asioita. Työskentelytapasi on ennakoiva, järjestelmällinen ja itsenäinen. Satunnaiset tiukat aikataulut ja tarve muuttaa työtehtävien tärkeysjärjestystä eivät hätkäytä sinua, sillä osaat suunnitella ajankäyttösi ja reagoit tarvittaessa nopeasti yllättäviin muutoksiin. Omien ja tiimisi työskentelytapojen ja -menetelmien kehittäminen motivoi sinua.  
 
Osana Suomen taloustiimiämme tuet ja edistät kunnianhimoisia kasvusuunnitelmiamme tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Sinulta sujuu myös yhteistyö ulkoisten tilintarkastajien ja palkanlaskentakumppaneiden kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Turun pääkonttorillamme. Tiiviitä toimistopäiviä vaativan perehdytysjakson jälkeen on mahdollisuus hybridityöskentelyyn. Työskentelet Financial Controllerimme alaisuudessa.
 
Tarjoamme sinulle työpaikan vakaassa ja tuottoisassa kansainvälisessä ohjelmistoyrityksessä, jolla on pitkä historia ja loistava tulevaisuus. Yrityksemme työntekijöiden sitoutumisaste on korkea ja tarjoamme työntekijöillemme myös kilpailukykyiset työpaikkaedut. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle lukuisia tilaisuuksia ilahduttaa asiakkaitamme ja kehittyä ammatissasi. Uskomme yhdessä menestymiseen, ketterään työskentelyyn ja asioiden aikaansaamiseen. Pyrkimyksemme on kehittyä jatkuvasti ja pitää kuitenkin hauskaa samalla. Sisäinen vaihto-ohjelmamme tarjoaa lisäksi mahdollisuuksia matkustaa ja nähdä maailmaa. 

Haluatko liittyä tiimiimme? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si heti tai viimeistään 7.5.2023. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Päivi Sarasniemi, Financial Controller, puh. 050 3532 872, 3.5. klo 10–11. 

Huomaathan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Osaamisalue: