Kiinnostaisiko sinua kansainvälinen ura huipputekniikan parissa? Etsimme projektiotteen omaavia sähkö- ja automaatioinsinöörejä ja -teknikoita kansainvälisiin tehtäviin. Haussa on useampi kovan tason tekijä asiakkailla ympäri maailmaa tapahtuvaan järjestelmien käyttöönottovaiheeseen.

Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta, ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä työskennellä eri kulttuurien edustajien kanssa. Arvostamme myös TwinCat- CAM- ja PLC-tuntemusta.

Työ ei edellytä asumista Seinäjoen seudulla, lukuun ottamatta koulutusjaksoja, joille järjestämme majoituksen.

Tarjoamme tilaisuuden olla osa menestystarinaamme ja kehittyä entistä paremmaksi oman alan taitajaksi. Kansainvälinen vientiyritys ja vastavalmistunut tehtaamme Seinäjoella luovat pohjan työyhteisölle, jossa ihmisille annetaan oikeita mahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa On-Site Operations Manager Jussi Koivula puh 050 312 2849.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8. 

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste muuttaa parhaillaan Seinäjoelle. Meitä finnpowerilaisia on pian 400. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie -konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power.