RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

CNC-koneistaja Kuopioon

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 27.02.2024, 0:00
  • Suljettu 17.03.2024, 0:00

CNC-koneistaja Kuopioon

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon!

Tehtävissäsi toimit pääasiassa CNC-sorvilla, mutta osaamisesi pohjalta on mahdollisuus toimia myös muilla koneilla tarpeiden mukaan. Työskentelet itsenäisesti osana tiimiä.

Aiempi kokemus WINCAM ja Mastercam -ohjelmoinnista sekä kokemus Fanuc- ja Okuman -ohjaukseen katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimpänä ominaisuutena pidämme yhteistyökykyä, tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä asennetta ja halua oppia uusia taitoja. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi.

Tarjolla on vakituinen kokoaikatyö, jota tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde tullaan solmimaan alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, ja myöhemmin on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki wa/sms/puh. 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,