Hoitokoti Kuikanpesä Oy

Lähihoitaja kesätyö

  • Sijainti Ilomantsi
  • Julkaistu 14.02.2024, 0:00
  • Suljettu 28.03.2024, 21:00

Lähihoitaja kesätyö

Lähihoitaja kesätyö, 2 paikkaa, Hoitokoti Kuikanpesä Oy, Ilomantsi, Ilomantsi

Hoitokoti Kuikanpesä Oy on mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja ja työtoimintaa tuottava yritys. Toimintamme aloitimme vuonna 2011. Vuosien mittaan olemme saavuttaneet vankan ja arvostetun paikan mielenterveyskuntoutujien asumispalveluja tuottavana yksikkönä. Palvelukokonaisuutemme käsittää ympärivuorokautisen asumispalvelun osooitteessa Haravapurontie 1, yhteisöllisen asumisen (aijemmalta nimeltään palveluasumisen) osoitteissa Haravapurontie 4 ja Koistisentie 3, sekä tukiasumisen palvelut.

Haemme tulevaa kesää varten kesätöihin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia tai opiskelijoita, joilla on jo lääkehoiden opinnot suoritettuna. Jos hakijalla ei ole voimassaolevaa lääkelupaa suoritettuna, voidaan se toteuttaa verkkokurssina työnantajan maksamana ennen työn alkamista. Näytöt lääkehoidon osaamiselle suoritetaan työn alettua.

Työ on kaksivuorotyötä. Joustamme mahdollisuuksien mukaan työajasta ja hakijalta odotamme myös samantasoista joustavuutta. Asiakaskuntamme kanssa toimiminen vaatii työntekijältä ammatillisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä ihmissuhdetaitoja. Lisäksi hoitokodin arjen pyörittäminen vaatii työntekijältä kodinhoidollisia perustaitoja, tarkkuutta lääkehoidon toteuttamisessa, sekä sitoutumista työ- ja asumisyhteisön sääntöjen noudattamiseen.

Ympärivuorokautinen asumisyksikkö (Talo Kuikanpesä) ja yhteisöllisen asumisen yksikkö (Talo KuikanKartano) sijaitsevat 21 km päässä Ilomantsin keskustasta, eikä työpaikalle ole julkista kulkuyhteyttä. Oman auton käyttö näissä toimipisteissä siis lähes välttämätöntä. Yritysen tukiasunnot, toinen yhteisöllisen asumisen yksikkö (Talo Koistinen), sekä työtoimintapiste sijaitsevat Ilomantsin keskustassa. Työhön voi kuulua myös kotikäynnit ja työtoiminnan ohjaaminen työtoimintapisteellä tukiasukkaiden parissa. Vaikka palvelukokonaisuudessa on useita eri ulottuvuuksia ja tehtäväkenttä on varsin laaja, voidaan työsuhteen alussa työntekijän kanssa sopia räätälöidysti työnkuva, jos hakijalla on vahva mielenkiinto johonkin luetelluista palveluista ja yksiköistä, tai joku muu perusteltu syy ottaa työkentäksi vain osa palvelukokonaisuudesta.

Työntekijän kanssa voidaan paikallisella sopimuksella sopia työaika niin, että hän tekee pidempiä työpäivä ja näin myös pidemmät viikkovapaat ovat mahdollisia.Tämän lisäksi yrityksen omistamassa kiinteistössä, joka ajoittain toimii ryhmätilana on työntekijöitä varten varustettu yöpymishuone, joten väliaikainen majoittuminen on mahdollista, jos työntekijä tulee kauempaa. Tarvittaessa avustamme hakijaa asunnon hankinnassa.

Jos ilmoitus kesätyöpaikasta herättää vähänkään mielenkintoa, niin rohkeasti puhelin kouraan ja pirauta rekrytoinnista vastaavalle henkilölle (Matti Härkönen 0453518798), niin jutellaan enemmän. Jos en vastaa, lähetä tekstiviestinä soittopyyntö, niin soittelen takaisin.

Palkkaus:SOSTES. Hakijan palkkatoive huomioidaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:01.06.2024, Tai sopimuksen mukaan jo aijemmin
Työn kesto:1 – 3 kk, Kesätyö
Työaika:2-vuorotyö, Työaika välillä 8:00-20:30
Hakemus:Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse rekrytoinnistavastaavalle osoitteeseen:
 matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi
Yhteystiedot:Härkönen Matti, Puh: 0453518798, matti.harkonen@hoitokotikuikanpesa.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: