Haemme

Kalajoen & Sepänkylän yksikköön

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä yrityksessä, kansainvälisessä työympäristössä. Meillä on mukavat työkaverit sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa tuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Toimipisteesi on Kalajoen tehtaalla.

Tehtäviäsi ovat 

  • Kalajoen ja Sepänkylän tehtaiden huolto- ja kunnossapitotöiden järjestäminen 
  • Kunnossapito-ohjelman tehtävien aikataulutus, organisointi sekä raportointi 
  • kunnossapitobudjetin päivittäminen ja seuranta 
  • Kustannustehokkaiden kunnossapitoratkaisujen kehittäminen 
  • Kunnossapidon kehitysprojektien organisointi 
  • Laatujärjestelmän mukaisen toiminnan varmistaminen sidosryhmien ja viranomaistahojen kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja kehittämishaluista otetta työntekoon. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät kommunikointi- ja ongelmanratkaisutaidot. Sinulla on joko tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai olet opinnoissasi loppusuoralla ja kiinnostunut tekemään harjoittelun/päättötyön Fortacossa.

Eduksi katsotaan kunnossapito-ohjelmien käyttö ja MS Office -ohjelmien tuntemus, sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon perusteet sekä Lean-filosofian tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Pasi Maaninen, 044 7118 327.

Tehtävässä raportoit tuotantopäällikölle.

Hakuaika päättyy 14.6.2020, mutta haastattelut alkavat hakuaikana, ja työ voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakupainikkeen kautta.

Fortaco

Osaamisalue:

Fortaco

Fortaco on Euroopan johtava, raskaan teollisuuden laitevalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä laitekokoonpanot materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco on brändeistä riippumaton, strateginen kumppani. Asiantunteva teknologiaosastomme tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita, kuten muotoilun, suunnittelun ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka.

Fortacolla on kahdeksan liiketoimintayksikköä viidessä eri maassa – Puola, Slovakia, Suomi, Unkari, Viro. Meillä työskentelee 2600 ammattilaista. Turvallisuus, korkeat laatuvaatimukset ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.

Fortacon Kalajoen & Sepänkylän yksikkö muodostuu kahdesta tehtaasta, jotka sijaitsevat Kalajoen Rahjassa ja Mustasaaren Sepänkylässä. Valmistamme hitsattuja ja koneistettuja komponentteja sekä teräsrakenteita kansainvälisille markkinoille.