Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottamalla, myymällä ja jakelemalla sähköä ja lämpöä sekä tarjoamalla energia-alan asiantuntijapalveluja. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle ja Puolaan. Vuonna 2013 Fortumin liikevaihto oli 6,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,6 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 9 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.fortum.com/fi

Valvomo-operaattoreita

Haemme Loviisaan Valvomo-operaattoria luomaan puhtaampaa energiaa

Haemme Loviisan voimalaitoksen käyttöyksikköön tiimityötaitoisia valvomo-operaattoreita. Operaattorina olet osa 7–8 henkilön vuorokokoonpanoa ja tehtäviisi kuuluu reaktori- ja turbiinilaitosten valvonta ja käyttö.

Edellytämme insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa teknistä tutkintoa. Hakijoilta edellytetään kykyä sopeutua vuorotyöhön ja työkokemus voimalaitokselta tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi. Käytännön englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä toimiminen edellyttää itsenäistä ja omatoimista osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä.

Tarjoamme tehtävän vaatiman 3-vuotisen koulutuksen ja vakituisen työsuhteen.

Tutustu avoimeen työpaikkaan ja hae 25.10. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Fortum