Palmia Oy

Aula- ja paikallisvartijoita eri kohteisiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.10.2022, 17:00
  • Suljettu 03.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Aula- ja paikallisvartijoita eri kohteisiin

Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin ammattitaitoisia tekijöitä monipuolisiin kohteisiimme pääkaupunkiseudulle! Etsimme aula- ja paikallisvartijoita  useisiin asiakkuuksiin.

Työtehtävät

Olitpa jo kilometrejä hankkinut ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva uusi kyky, olemme kiinnostuneita tutustumaan sinuun. Meillä on paljon erilaisia kohteita ja monipuolisia tehtäviä eri puolilla pääkaupunkiseutua aina yksinkertaisemmista kohteista vaativimpiin korkean turvaluokituksen kohteisiin. 

Kerrothan hakemuksessasi rohkeasti, minkälaista työtä ensisijaisesti etsit ja löytyykö sinulta jotakin erityisosaamista (esimerkiksi kokemusta turvatarkastuksesta). Liitäthän mukaan myös ansioluettelon, josta näkyy selkeästi aiempi työ- ja kouluhistoriasi sekä suoritetut kortit ja luvat (esimerkiksi vartijakortti, järjestyksenvalvojakortti tai ajokortti). 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä ja työpaikan suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa sekä reilut ja osaavat työkaverit. Meillä on mahdollisuus työskennellä niin kokoaikaisesti, osa-aikaisesti kuin tarvittaessa töihin kutsuttavanakin, joten työt saadaan sopimaan eri elämäntilanteisiin sopiviksi. Työn vastapainona, tuemme työntekijöidemme vapaa-ajan harrastuksia ja matkustusta Epassin avulla. 

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on runsaat lomaedut. Lomia käytettäessä päiviä myös kuluu vain 5 / lomaviikko. Saat myös turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %.  

Meillä saat paitsi ensiluokkaisen perehdytyksen, myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uraasi. Halusit sitten laajentaa osaamistasi nykyisessä roolissasi, edetä uusiin tehtäviin tai vaikkapa suorittaa tutkinnon, meillä saat tilaisuuden näyttää kykysi!

Työnantajalupauksemme

Turvallisuuspalvelut työpaikkana

Edellytämme sinulta

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja voimassa olevaa vartijakorttia. Hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen lisäksi tarvitset englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita varten. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen tai opinnot turvallisuusalalta sekä suoritetut koulutukset voimankäyttövälineisiin. Tarvittaessa myös koulutamme vartijakortin tehtävään valitulle henkilölle.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtäviä heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 palveluesimies Jonathan Ahlfors numerosta 040 631 6219 .

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.