Palmia Oy

Kiinteistönhoitajia Espooseen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 30.11.2022, 9:00
  • Suljettu 13.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhoitajia Espooseen

Nyt etsitään useampaa asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta kiinteistönhoitajaa Espoon alueelle, mukavaan työhön ja osaavaan tiimiin. Pääset osaksi työporukkaa, jossa vanhat konkarit ja uudet kollegat luovat yhdessä entistä parempia toimintatapoja ja jokaista kuunnellaan.

Työtehtävät

Kiinteistönhoitajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa kohteiden tekniset huoltotyöt, sekä ulkoalueiden työt. Kohde voi vaihdella koulun, päiväkodin, viraston, teollisuuskiinteistön tai asuinkiinteistön välillä. Työ on vaihtelevaa ja mielekästä. Sinulle annetaan oikeasti aikaa ja mahdollisuus onnistua.

Tulet osaksi noin 14 hengen Espoon yksikköämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-15:30 välille. Talvella sinulla on hyvä mahdollisuus lisätienesteihin lumikaudella.

Asiakkaitasi ovat kohteiden käyttäjät ja isännöitsijät. Heille tärkeää on, että kiinteistö ja ympäristö ovat kunnossa – siinä sinun ja tiimisi työpanos on avainasemassa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta suoritettua kiinteistöalan perustutkintoa tai vastaavan tasoista teknistä tutkintoa. Lisäksi katsomme eduksesi työkokemuksen alalta. Menestyäksesi työssä tarvitset B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Koneajotaitotaitoa ei tarvitse olla, mutta halutessasi pääset käyttämään jo olemassa olevia taitojasi tai kehittämään niitä. 

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen,  joustava sekä asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Päiväkoti- ja koulukohteessa pääosin työskenteleviltä edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä) esittämistä.  

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, jossa on runsaat lomaedut. Saat myös keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ethän siis aikaile, vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Voit myös vinkata avoimista paikoista rehdille ja aikaansaavalle  kollegalle ja saatatte pian olla osa samaa huippu tiimiä!

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta aino.flinkman@palmia.fi.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.