Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Geriatrinen keskus, Nurmijärvi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 20.04.2023, 16:00
  • Suljettu 04.05.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Geriatrinen keskus, Nurmijärvi

Hei sinä ikääntyneiden asiakastyöstä kiinnostunut sosiaalityöntekijä! Tule Keusoten Geriatriseen keskukseen kehittämään kanssamme vanhussosiaalityötä!

Geriatrinen keskus yksikkö on toiminnallisesti käynnistynyt 1.1.2021. Geriatrisen yksikön henkilöstömme koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista ja asiakassihteereistä. Palvelualueemme tuottaa palveluja pääasiassa ikäihmisille. Keskeisiä tehtäviä ovat sosiaalityö, sosiaaliohjaus, muistisairaiden, veteraanien, päivätoiminnan ja omais- ja perhehoidon palvelut.  Yksikköä johtaa koodinoiva esimies sekä lähiesimiestyössä on kaksi esimiestä.

Työpisteesi on Keusoten kuntoutuskeskuksessa, jossa työskentelet osana kuntoutuskeskuksen moniammatillista tiimiä. Kuntoutuskeskuksessa on 118 kuntoutuspaikkaa eri-ikäisille kuntoutujille. Suurin osa kuntoutujista on ikääntyneitä. Työ edellyttää tarvittaessa työskentelyä koko Keusoten alueella. 

  • Sosiaalityöntekijänä tuot kuntoutuskeskuksen tiimiin oman laaja-alaisen sosiaalityön näkemyksen. 
  • Tuet omalla ammattitaidollasi kuntoutujien kotiutumisen suunnittelua ja autat kuntoutujia asioiden hoitamisessa kuntoutusjakson aikana. Olet tarvittaessa myös omaisten tukena. 
  • Vastaat palvelujärjestelmään, sosiaali- ja oikeusturvaan liittyvästä neuvonnasta ja ohjauksesta sosiaalityön osalta. 
  • Koordinoit asiakkaan tueksi tarvittavia verkostoja ja teet tiivistä yhteistyötä työikäisten palveluiden, vammaispalveluiden sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden kanssa. 
  • Vastaat myös osaltasi rakenteellisesta sosiaalityöstä tuottaen tietoa iäkkäiden henkilöiden olosuhteista ja palvelutarpeista palvelujen kehittämisen tueksi.
  • Sinulla on työssäsi mahdollisuus itse vaikuttaa työn sisältöön ja tekemisen tapoihin. 

Edellytämme sosiaalityöntekijältä itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa tehtävässä, jossa korostuvat monimuotoiset elämänhallinnan ongelmat ja kuntoutuksen haasteet.  Tehtävä edellyttää taitoa asiakkaan tarpeita vastaavan sosiaalisen tuen ja palveluiden kokonaisuuden rakentamiseen ja sen yhteensovittamiseen muiden toimijoiden kanssa. 

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalityöntekijän tutkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Eduksi luetaan työkokemus sosiaalityöstä ja erityisesti ikäihmisten palveluista, kuntoutuksesta tai työikäisten palveluista.

Työsi tukena ovat kokeneet sosiaalityöntekijät, valmentava esimiestyö, säännölliset sosiaalityön tiimikokoukset ja case-tiimit.

Tarjoamme Sinulle joustavaa työaikaa, mahdollisuutta etätyöhön sopimuksen mukaan ja Epassi-edun, laajan työterveyshuollon sekä kehittämismyönteisen ilmapiirin. 

Tietoja palvelussuhteesta:

Lisätiedot antavat esimies Hanna Torppa, 040 807 4295, hanna.torppa@keusote.fi  ja koordinoiva esimies Katri Göös 050 4972 085, katri.goos@keusote.fi 

Hakuaika päättyy 3.5.2023 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.