KoskiHoiva Oy

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.12.2022, 13:00
  • Suljettu 06.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Henkilökohtainen avustaja

Haemme nyt henkilökohtaista avustajaa – tähän työhön ei tarvita terveydenhuoltoalan koulutusta. Tarvitset oikean asenteen ja auttamisen halua.

Henkilökohtaisen avustajan  työtehtäviin sisältyy asiakkaan päivittäisissä toimissa avustaminen . Meillä pääset tekemään laadukasta avustustyötä ja kehittämään ammattitaitoasi. Saat  perehdytyksen työhön ja toimiston taustajoukot ovat aina tukenasi ja apunasi.

Työmme keskeisiä periaatteita ovat toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja avoin viestintä. Kotihoitopalvelujemme avulla asiakkaat saavat olla oman kodin tutussa ympäristössä, koska haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta iloista ja turvallista.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista.  Työssäsi olet asiakkaan apuna arjessa kunnioittaen hänen yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita. Työtunteja voimme räätälöidä sinulle sopivaksi.  

Työssä voit liikkua julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Asiakkaat katsotaan sinulle sen mukaan millä liikut.

Huomioithan, että sinulla on kunnossa tartuntatautilain väliaikainen 48 a pykälä, joka tuli voimaan 1.1.2022 ja on voimassa 31.12.2022 saakka.

Arvostamme toki aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä, kotipalvelusta sekä reipasta työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Suoritetut hygieniapassi ja ensiapukoulutus on eduksi.

Käymme hakemuksia läpi koko ajan, hae siis iloiseen ja ammattitaitoiseen työryhmään mukaan nopeasti!  

KoskiHoiva Oy on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella.  KoskiHoivassa on työsuhteessa tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista. www.koskihoiva.fi

Osaamisalue: