Haallas Oy

Business Analytics Consultant, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 14.07.2022, 12:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:52
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Business Analytics Consultant, Oulu

Etsimme kasvavaan tiimiimme Business Analytics Consultantia, joka haluaa olla mukana kehittämässä huippuunsa suunniteltuja, kestäviä ja laadukkaita digitaalisia palveluita.  

Keitä olemme? 

Olemme suomalainen designiin, teknologiaan ja dataan erikoistunut yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Muut toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Lappeenrannassa ja Helsingissä. Tavoitteemme on olla yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitaalisten ratkaisujen tarjoajista. Olemme olleet mukana toteuttamassa yli 1 400 asiakasprojektia, ja historiaa osassa asiakkuuksissa on jo vuosikymmenen ajan. Asiakkaitamme ovat muun muassa Metsähallitus, OP, Finnvera, THL, Hansel ja Tornator. Toimintamme perustuu periaatteisiimme, joita ovat yhdessä tekeminen, jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöinen ajattelu, sekä vastuu toimia yhteisönä paremman tulevaisuuden puolesta. Haallas on osa Valamis Group Oy:tä. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään osana taitavaa kehitystiimiämme, joka koostuu frontti-taitureista data-insinööreihin. Meiltä löytyy sopivan haastavia projekteja sekä kokeneemmille että uransa alkutaipaleella oleville tekijöille ja työyhteisöstämme löytyy takuulla aina joku, jonka kanssa voit sparrailla ja kehittää omaa osaamistasi. Haallaksella pääset työssäsi suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan analytiikkaratkaisuja moderneilla työkaluilla asiakkaiden hyödynnettäväksi liiketoiminnassaan. Työskentelet yhdessä palvelumuotoilun ja ohjelmistokehityksen ammattilaisten kanssa. Lisäksi käytössäsi on laaja kirjo muita osaamisen kehittämisen välineitä, kuten LinkedIn Learningin monipuolinen kurssitarjonta, Valamis-oppimisympäristö, sekä useat sisäiset ja ulkoiset koulutustapahtumat.  

Tuleva työpisteesi voi sijaita Joensuussa, Oulussa tai Lappeenrannassa. Käytössämme on hybdirityömalli, jossa töitä tehdään sekä etänä että läsnä työpaikalla. 

Mitä toivomme sinulta? 

  • Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus analytiikkaratkaisujen kehittämisestä. 

  • Sinulla on teknologiaosaamista joistakin seuraavista työkaluista: Power BI, Tableau, IBM, Google Analytics, Snoobi, Matomo Analytics, Azure Data Factory, MS SQL server/SSIS, yms.

  • Jaat mielelläsi omaa asiantuntemustasi eteenpäin, pystyt esittelemään kehitettyjä ratkaisuja ja niiden hyödyntämistä loppukäyttäjille. Pidät myös itse uusista haasteista ja olet innokas kehittämään ammattitaitoasi.

  • Omaat hyvät sosiaaliset taidot sekä olet tiimityöntekijä, joka kykenee myös itsenäiseen työntekoon ja vastuunottoon.

  • Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Kuuntelemme mielellämme toiveitasi tulevan roolin suhteen. 

Miksi Haallas? 

Meille työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu, ammatillinen kehittyminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Työkulttuurimme on matalahierarkinen ja täällä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi ja työyhteisön toimintaan. Lisäksi käytössäsi on kattavat työsuhde-edut, kuten työsuhdepolkupyörä, hieronta toimistolla työnantajan tukemana, sekä monipuolinen kattaus  virkistys- ja urheilutapahtumia. Lue lisää eduistamme täältä.  

“Pidän Haallaksen lempeästä kulttuurista ja siitä, että voin jatkuvasti kehittää itseäni. Työyhteisö tukee työntekijän henkilökohtaista kehittymistä lukuisilla eri tavoilla, jonka olen kokenut itselleni todella tärkeäksi. Vahvuutemme työpaikkana on joustavuus, vahva osaaminen sekä harmoninen ja yhteisöllinen työkulttuuri. Haallaksessa voit aidosti olla sellainen kuin olet.” 

Software Developer, Haallas 

Voit tutustua mahdolliseen tulevaan työkaveriisi Kimmoon täältä

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille CV:si ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi hakemuksessa, niin olemme sinuun yhteydessä. Palkka tehtävään määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Mikäli joku hakuprosessiin, työpaikkaan tai työskentelykulttuuriimme liittyen askarruttaa mieltäsi, voit olla yhteydessä Sandraan 045 636 2118. 

Hakuaika positioon päättyy 31.08.2022. 

Tervetuloa hyvään seuraan. 

 

Osaamisalue: