Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saturnuksen päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.03.2024, 12:00
  • Suljettu 28.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Saturnuksen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Saturnuksen toimintayksikkö

Kaakoisväylä 8 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tervetuloa Saturnuksen toimintayksikköön!

Saturnuksen toimintayksikköön kuuluu Saturnuksen päiväkoti ja Tähdenlennon päiväkoti, sekä Tähdenlennon kerhot ja avoin kohtaamispaikka. Molemmat päiväkodit sijaitsevat Mikkolassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä luontoa. 

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa Saturnuksen päiväkotiin. Nyt juuri sinulla olisi mahdollisuus päästä töihin taloon, jossa monikielisyys, huumori ja hyvän huomaaminen ovat vahvasti arjessamme. Yksikössämme on laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, jolta saat tukea työhösi.

Tavoitteemme on luoda kiireetön, myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja, pedagogista silmää, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Työ on mahdollisuus aloittaa jo ennen kesäkuuta, tai vaikkapa vasta elokuussa. Huomioimme myös alan opiskelijoiden hakemukset. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä (pirkko.karkamo@vantaa.fi / 0438255465) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Vuonna 2024 maksamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle  varhaiskasvatuksen opettajalle 150 eur/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää. 

Käy  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 + 150 euroa/kk. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä. ja vuonna 2024 maksettavasta monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisästä 150 eur/kk.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Karkamo, Pirkko

0438255465

pirkko.karkamo@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-16.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: